Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

  • bitef-art
  • peron

Alternativni Klubovi U Beogradu

Beograd je dom mnogih alternativnih klubova. Neki od njih su orijentisani ka pop, rock, gothic muzici, a neki su džez klubovi. Danas predstavljamo neka cool mesta koja volimo da posećujemo.

Klub Peron

Peron se nalazi u kreativnom okrugu Savamala, u blizini centra grada. Muzički program je fokusiran na rock, indie, 80-te i pop. Trenutno, to je jedan od najpopularnijih klubova u gradu. U ovom mestu možete čuti neke od lokalnih DJ-eva, kao što su Marko Gangbenger, Ognjen Krstić ili neke od tribute bendova. Cene su pristojne i ljudi su druželjubivi.

Lokacija: Braće Krsmanovića 12

Klub Bitef

Ovo je veoma poznat beogradski klub. Nekada se nalazio u zgradi (nekadašnje crkve) zajedno sa alternativnim Bitef teatrom, odmah pored Bajlonijeve pijace. Ove godine klub se preselio u Ulicu Mitropolita Petra na Paliluli. Fokus je na domaćim i stranim bendovima. Tokom leta Bitef se seli na letnju pozornicu na Kalemegdanskoj tvrđavi. Bitef takođe organizuje i MUSICOLOGY festival u julu mesecu na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Klub KST

Klub studenata tehnike je doslovno “večiti klub“. Čuveno alternativno mesto koje je počelo da radi kao bar još 50-ih godina. U knjizi lokalnog autora, opisan je kao „klub gde je vreme stalo, u zemlji u kojoj je sve zaustavljeno“. Nalazi se u podrumu Elektrotehničkog fakulteta u blizini Vukovog spomenika. Izbor muzike kreće se od gothic i EBM do bivše jugoslovenske rok i pop muzike. Publika se sastoji od studenata i srednjoškolaca.

Splav Povetarac

Povetarac je jedan od najboljih splavova na reci. Ovde možete uhvatiti pravu letnju vibraciju Beograda. Obično je gužva, pa budite spremni na to. Nudi različite muzičke stilove, kao što su hip hop, drum & bass, mush ups, alternativa … Publika je i domaća i strana. Pivo je najuobičajenije piće. Kokteli nisu popularni u ovom klubu.

Lokacija: Brodarska bb

Jazz Club Čekaonica

Čekaonica džez klub je preseljen sa vrha zgrade BIGZ-a u Bitef pored Bajlonijeve pijace pre izvesnog vremena, jer je zgrada BIGZ-a prodata. Sada se nalazi u Drinčićevoj ulici u istorijskom naselju Dorćol. Čekaonica je označena kao „najbolji džez klub“ u gradu od strane mnogih muzičara i ljubitelja muzike .

Ako odlučite da posetite Beograd, možemo Vam ponuditi naše potpuno opremljene City Break apartmane u centru grada, a u koliko vam je potrebna preporuka u odabiru odgovarajućeg smeštaja, možete nas kontaktirati preko naše kontakt forme za rezervaciju apartmana ili direktno na telefon +381 61 309 2100.

Trg Republike slikala Marija Velinovcentre

5 Razloga Da Posetite Beograd

DJ u beogradskom klubu

Srpski DJ-evi koje bi trebalo da znate

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.