Vodic kroz Savamalu


Beton hala nalazi se u Karađorđevoj ulici 2-4, u naselju Savamala. Nalazi se u blizini gradske luke, na reci Sava. Beton hala se u prvoj deceniji ovog veka intenzivno koristi za turizam, ugostiteljstvo i u komercijalne svrhe, naročito sa dolaskom stranih turista u Beograd, otkrivajući veliki potencijal beogradskih reka. Beton hala sadrži čitav niz trendi restorana i klubova.

Beton hala i setaliste

Communale, italijanski restoran. Predstavlja jedan od najbolje dizajniranih enterijera u gradu.

Jedan od najpoznatijih mesta u ovom delu grada je definitivno Cantina de Frida. Puna je i danju i noću. Koncept restorana je inspirisan životom i radom Fride Kalo. Španska i meksička jela su na meniju.

Toro latin gastrobar. Interesantan enterijer, obogaćen sa mnogo sjajnih detalja. Prvi nivo je udoban i opušten: zidovi sa belim ciglama i drvetom, udobnim sofama, šarenim drvenim i plastičnim stolicama, tapetama i otvorenom kuhinjom. Dok je drugi nivo više prefinjen. Koncept ugostiteljske ponude zasniva se na malim porcijama i južnoameričkim ukusima. Kokteli su izvanredni i hrana je sveža. Cool izbor muzike i pristojne cene.

Sakura. Ovo je restoran koji nudi azijsku kuhinju i raznovrsnost koktela. Jedno od modernijih mesta u gradu. Dobar restoran za suši i ljubitelje morskih plodova i za one koji vole da se osećaju u trendu.

Kran se nalazi na početku Beton Hale. To je više alternativno mesto u poređenju sa drugim trendi restoranima na istoj lokaciji. Mešavina tradicionalnog i vintage stila čini enterijer. Tradicionalni specijaliteti se služe na moderan način. Radi kao restoran, koktel bar i klub koji podržava jazz, rock i blues muzičare.

Možete parkirati u garaži na krovu, ukoliko dolazite automobilom. Ako ne, tramvajska linija broj 2 će vas dovesti do ovog mesta. A možete i pešice od centra grada, trebaće vam oko 15 do 20 minuta.

Sofa. Ovo je relativno novi restoran u Beton hali. Smešten je na dva nivoa sa šarenim stolicama i velikim platnom okačenim na zid. Bela i srebrna boja su dominantne, ali je dizajn monotonija malo razbijena ljubičastim, zelenim, plavim nameštajem i vintage lusterima. Jedan zid je napravljen od drveta gde se nalazi sofa.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.