Kućni Red


City Break Aparments se postarao da Vaš boravak u našim apartmanima u strogom centru Beograda, bude što udobniji.

Od Vas očekujemo da se prema našim apartmanima odnosite kao odgovorni gosti i savesno se pridržavate pravila kućnog reda.

– Check-in je od 14h, osim ako nije drugačije dogovoreno.

– Check-out je do 11h, osim ako nije drugačije dogovoreno.

– Gosti se ljubazno mole da ne remete javni red, da ne prave buku i galamu, kako u apartmanu, tako ni na stepeništu i holu zgrade. Ovo posebno važi za period 14:00 – 17:00, kao i 22:00 – 09:00.

– Glasna muzika, žurke i okupljanja nisu dozvoljeni.

– Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

– Strogo je zabranjeno ostavljati đubre ispred ulaznih vrata stana ili zgrade. U blizini apartmana se nalazi kontejner za odlaganje đubreta (obeleženo je na mapi u prilogu).

– Dozvoljeno je u apartman primati goste, ali uz obavezno poštovanje kućnog reda.

– Gosti su dužni da se krajnje pažljivo odnose prema inventaru, uređajima i instalacijama. U slučaju štete, ona mora biti nadoknađena od strane gosta.

– Upotreba grejalica i rešoa je zabranjena.

– Gost se obavezuje da, pri izlasku, apartman ostavi čist, uredan, neoštećen, kakav je i zatekao prilikom ulaska.

– Molimo Vas da pri napuštanju apartmana budete savesni i pažljivo proverite: da li su sve slavine zatvorene, da li je isključena električna energija, zatvoreni prozori, pogašena svetla i što je najvažnije, da je apartman dobro zaključan.

– U slučaju požara, poplave ili drugih vanrednih situacija, treba odmah kontaktirati City Break Apartments ili nadležne službe na brojeve telefona koji se nalaze u odeljku – Važni telefoni.

– City Break Apartments predlaže gostima da o svojim dragocenostima vode računa i da ih nose sa sobom, jer, iz objektivnih razloga, City Break Apartments ne može preuzeti odgovornost za njih.

– City Break Apartments je tu za Vas, da vam pruži sve dodatne informacije tokom Vašeg boravka, kao i pomoć bilo koje vrste ukoliko Vam bude potrebna.

– City Break Aparments Vam želi lep, ugodan i nezaboravan boravak u našim apartmanima!

 

CITY BREAK APARTMENTS – Apartmani Beograd

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.