Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Rammstain u beogradu najava za koncert

Doživite nezaboravan rok spektakl! Rammstein stiže u Beograd na Ušću 24. maja 2024.

Dragi ljubitelji čvrstog zvuka i spektakla uživo,

Uzbudljive vesti stižu za sve vas koji obožavate moćni zvuk i nezaboravne nastupe! Legendarna nemačka rok grupa Rammstein dolazi u Beograd i uzdrmaće scenu na Ušću 24. maja 2024. godine! Ovo je događaj koji nikako ne smete propustiti, jer će vas odvesti na nezaboravan rok putovanje koje će ostati urezano u vašem sećanju zauvek.

Rammstein, poznati po svojim eksplozivnim nastupima, neumornom energijom i pesmama koje su postale himne generacija, obećavaju da će ovaj koncert biti nešto posebno. Očekujte vatru, pirotehniku, vizuelne efekte i, naravno, neke od njihovih najvećih hitova kao što su „Du Hast,“ „Sonne,“ „Engel“ i mnoge druge.

Mesto dešavanja je impozantni Ušće u Beogradu, koje će biti epicentar ovog nezaboravnog događaja. Pripremite se za fenomenalan zvuk i spektakularan vizuelni doživljaj, koji će vas ostaviti bez daha.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji, ali budite brzi jer se očekuje velika potražnja. Ne dozvolite da vam ovaj događaj izmakne iz ruku!

Nemojte čekati – rezervišite svoje ulaznice i pripremite se za nezaboravno iskustvo koje će vas odvesti na emocionalno putovanje kroz zvuk, svetlo i vatru. Rammstein u Beogradu na Ušću 24. maja 2024. godine – ovo je događaj koji ne smete propustiti!

Vidimo se tamo!

Belgrade Beer Fest 2023

Belgrade Beer Fest 2023: Pivo, Muzika i Nezaboravna Zabava!

Rod Stewart u Beogradu – 17.05.2024. – Štark Arena

Rod Stewart u Beogradu – 17.05.2024. – Štark Arena!

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.