Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Belgrade Beer Fest 2023

Belgrade Beer Fest 2023: Pivo, Muzika i Nezaboravna Zabava!

BELGRADE BEER FEST – Pivo, Muzika i Nezaboravni Trenuci!

Dragi ljubitelji piva i vrhunske zabave, pripremite se za nezaboravno iskustvo jer stiže jedan od najiščekivanijih događaja godine – Belgrade Beer Fest! Od 15. juna do 18. juna, glavni grad Srbije postaje nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje dobre muzike i ukusnih piva.

Belgrade Beer Fest je najveći festival piva na Balkanu i već godinama privlači hiljade posetilaca iz celog regiona i šire. Ova četvorodnevna manifestacija donosi savršen spoj vrhunskih pivskih brendova, muzičkih izvođača i neprevaziđene atmosfere koja će vas oboriti s nogu.

Neki od najpoznatijih domaćih i međunarodnih pivskih brendova predstaviće svoje najbolje proizvode na festivalu, pružajući vam priliku da istražite raznovrsne ukuse i uživate u jedinstvenim pivskim kreacijama. Bez obzira da li ste ljubitelj laganih piva, aromatičnih IPA-ja ili tamnih alea, sigurno ćete pronaći nešto što će zadovoljiti vaša nepca.

Ali Belgrade Beer Fest je mnogo više od samog piva! Na nekoliko muzičkih bina, očekuje vas spektakularan program koji će zadovoljiti različite muzičke ukuse. Nastupiće renomirani domaći i internacionalni izvođači, pokrivajući širok spektar žanrova, od roka, popa i densa, do elektronike i hip-hopa. Uživaćete u vrhunskim koncertima koji će vas voditi kroz nezaboravne trenutke i dočarati pravu festivalsku atmosferu.

Osim muzike i piva, Belgrade Beer Fest vam nudi i mnoge druge zanimljive sadržaje. Oprobajte se u raznim sportskim aktivnostima, uživajte u bogatoj ponudi hrane i poslastica ili prošetajte kroz šarmantne štandove suvenira i rukotvorina. Za najmlađe posetioce tu su posebno dizajnirane dečje zone sa zabavnim igrama i aktivnostima.

Belgrade Beer Fest je više od običnog festivala, to je mesto gde se susreću prijatelji, gde se ostvaruju nova poznanstva i stvaraju se uspomene za ceo život. Očekuje vas četiri dana ispunjena smehom, veseljem i neprekidnom zabavom.

Zato označite datume u kalendaru – od 15. do 18. juna, svi putevi vode u Beogradski park Ušće, gde će se odvijati Belgrade Beer Fest. Pripremite se da uživate u najboljim pivima, vrhunskoj muzici i nezaboravnim trenucima. Vidimo se na najvećem pivskom spektaklu Balkana!

Više informacija na sajtu belgradebeerfest.com

Lepa Brena protiv Senidah

Red Bull SoundClash: Lepa Brena protiv Senidah

Rammstain u beogradu najava za koncert

Doživite nezaboravan rok spektakl! Rammstein stiže u Beograd na Ušću 24. maja 2024.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.