Uslovi korišćenja


Uslovi korišćenja za City Break Apartments – Apartmani u Beogradu

Poslednje ažuriranje: 21. maj 2023.

Dobrodošli na City Break Apartments – Apartmani u Beogradu. Ovi Uslovi korišćenja regulišu vaše korišćenje našeg veb-sajta i usluga. Pristupanjem ili korišćenjem našeg veb-sajta, slažete se da se pridržavate ovih uslova. Ukoliko se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite naš veb-sajt.

   1. Uvod

1.1 City Break Apartments – Apartmani u Beogradu („mi“, „nas“ ili „naš“) pruža onlajn platformu koja povezuje korisnike („vi“ ili „gosti“) sa različitim apartmanima za kratkoročni najam („apartmani“) u Beogradu, Srbiji.

1.2 Korišćenjem našeg veb-sajta i usluga, potvrđujete da imate najmanje 18 godina i pravnu sposobnost za zaključivanje obavezujućeg ugovora.

1.3 Slažete se da pružite tačne i ažurirane informacije tokom procesa rezervacije i da održavate poverljivost podataka vašeg naloga.

1.4 Odgovorni ste za svaku aktivnost koja se odvija pod vašim nalogom i slažete se da nas odmah obavestite o svakom neovlašćenom korišćenju ili povredi bezbednosti.

   2. Rezervacije apartmana

2.1 Naš veb-sajt pruža informacije o dostupnim apartmanima, uključujući detalje o objektu, cenama, raspoloživosti i dodatnim uslovima koje postavljaju vlasnici apartmana.

2.2 Kada napravite rezervaciju putem našeg veb-sajta, stupate u direktni ugovor sa vlasnikom apartmana. Mi delujemo samo kao posrednik koji olakšava proces rezervacije.

2.3 Cene navedene na našem veb-sajtu su podložne promenama prema odluci vlasnika apartmana. Trudimo se da informacije budu tačne i ažurirane, ali ne možemo garantovati dostupnost određenih apartmana niti tačnost informacija o cenama.

   3. Plaćanje i otkazivanje

3.1 Prilikom vršenja rezervacije, može biti potrebno da pružite informacije o plaćanju. Ukupna cena rezervacije, uključujući sve primenljive takse i naknade, biće prikazana pre potvrde rezervacije.

3.2 Možemo obraditi plaćanja u ime vlasnika apartmana. Pružanjem informacija o plaćanju, ovlašćujete nas da naplatimo primenljive naknade i prenesemo plaćanje vlasniku apartmana.

3.3 Politike otkazivanja se razlikuju u zavisnosti od vlasnika apartmana. Vi ste odgovorni za pregledanje i razumevanje politike otkazivanja pre nego što napravite rezervaciju. Mogu se primeniti naknade za otkazivanje, a povraćaj novca podleže uslovima postavljenim od strane vlasnika apartmana.

   4. Odgovornosti gosta

4.1 Kao gost, slažete se da tretirate apartman i okolinu sa pažnjom i poštovanjem. Odgovorni ste za svu štetu koja je nastala tokom vašeg boravka i možete biti naplaćeni za popravku ili zamenu oštećenih predmeta.

4.2 Slažete se da se pridržavate svih primenljivih zakona, propisa i pravila zgrade ili kompleksa apartmana tokom vašeg boravka.

4.3 Pušenje i kućni ljubimci mogu biti zabranjeni u određenim apartmanima. Vaša je odgovornost da pregledate pravila i politike apartmana u vezi sa pušenjem i kućnim ljubimcima pre nego što napravite rezervaciju.

   5. Odgovornost i odricanje od odgovornosti

5.1 Trudimo se da pružimo tačne i pouzdane informacije na našem veb-sajtu, ali ne možemo garantovati potpunost, tačnost ili pouzdanost bilo kog sadržaja ili informacija.

5.2 City Break Apartments – Apartmani u Beogradu neće biti odgovorni za direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu ili posledičnu štetu koja proističe iz vašeg korišćenja našeg veb-sajta ili usluga, uključujući, ali ne ograničavajući se na lične povrede, oštećenje imovine ili finansijski gubitak.

5.3 Mi ne podržavamo niti garantujemo kvalitet, bezbednost, zakonitost ili odgovarajućnost bilo kog apartmana navedenog na našem veb-sajtu. Vaša je odgovornost da procenite odgovarajućnost smeštaja i da budete oprezni prilikom rezervacije.

Korišćenjem našeg veb-sajta i usluga, slažete se da se pridržavate ovih Uslova korišćenja. Molimo vas da ih pažljivo pročitate pre nego što napravite rezervaciju.

Pravila za korišćenje kolačića
Politika privatnosti za City Break Apartments – Apartmani Beograd

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.