Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

DJ u beogradskom klubu

Srpski DJ-evi koje bi trebalo da znate

Danas nastavljamo da vas vodimo kroz elektronsku muzičku scenu Beograda. Sama scena je mala, ali bogata i raznovrsna kada je reč o muzičkim žanrovima i DJ izvođačima. U našem prethodnom članku pomenuli smo najbolje klubove elektronske muzike u Beogradu. Sada prelazimo na neka ozbiljna imena na našoj lokalnoj sceni.

Marko Nastić MAD in Belgrade X Boiler Room DJ Set

Marko Nastić je svetski priznat od strane mnogih kao jedan od najboljih umetnika jugoistočne Evrope, kao producent i DJ izvođač. Marko i prijatelji izgradili su jednu od najživljih klupskih scena na Balkanu, koja je inspirisala pisce Mixmag, The Face, DJ i NME da pišu o tome.
U karijeri dugoj skoro 20 godina, Marko je napravio više od 200 izdanja, uključujući rmx i koprodukcije. Najpoznatiji je po svojim high end 3 decks sets koji su mu pružili priliku da obiđe svet više puta i bude rezident Exit festivala. Trenutno radi na izdanju svog lejbla Sake & Vinyl Only i Ama.

Dejan Milićević MAD in Belgrade X Boiler Room DJ Set

Dejan je na sceni dugi niz godina, počeo je da se bavi ovim poslom sa samo petnaest godina i danas je na sceni već oko osamnaest godina. Posle osvajanja velikog broja nagrada 1997. i 1998. godine, sve je počelo da se odvija. Kao deo KneDeep porodice svirao je na svim glavnim događajima do sada, a takođe je pokrivao i region bivše Jugoslavije u isto vreme, ispunjavajući svaki vikend novim iskustvima. Njegov muzički stil je mešavina house i techno, sa ukusom duge i iskusne karijere. Godina 2011. je bila godina izdanja debi albuma ovog umetnika, nakon više od 80 EP u svom muzičkom životu, Trust and the Purpose (Gillesku Records), rasprodao je sve ploče u samo 5 dana i napravio veliki uspeh. Novi album „Just Keep Talking Girl“ je izdat u avgustu 2012. godine na Plastic City label i takođe dobio ogromnu reakciju publike.

Tokom poslednjih 5 godina, Dejan sarađuje sa Burn Energy drink kompanijom i radi kao njihov muzički ambasador, takođe drži predavanja na regionalnom nivou za Burn Audio Tool softver, čineći ga dostupnim svima.

U 2014. godini, Dejan je pokrenuo novi vinyl-digitalni label pod nazivom Tit0 (Tit zero recordings) osvaja prvi EP sa legendarnim DJ Rush za mikrofonom.

Lea Dobricic@GREEN LOVE 5,Oldies Goldies,17.10.2014. Novi Sad

Pobednik na Burn Studios Residency takmičenju 2013, DJ u prestižnom Ibiza Club – Privilege, svira na Elrow žurkama na Ibici i u Barseloni.
Ona je harizmatična, veoma talentovana i atraktivna. U muzici je od 2005. godine i napravila je bum u poslednjih nekoliko godina, nastupajući u najprestižnijim evropskim klubovima i festivalima. Za kratko vreme, delila je scenu sa mnogo važnih imena na elektronskoj svetskoj muzičkoj sceni, kao što su Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo & Bushwacka, Silicone Soul i mnogi drugi.
Ona pušta mešavinu deep house, tech house, minimal i techno, uvek preciznom tehnikom i sa ekstremnom elegancijom donosi svežinu i neverovatnu energiju na jedinstven način.
Identična energija se oseća i u njenoj produkciji, gde je dokazala svoj talenat u maju 2010. godine, osvojivši prvo mesto među stotinama kandidata na Remix Contest „Stefano Noferini – Papi“. Remiks je objavljen za Deeperfect records.
Od tog trenutka ona uspostavlja saradnju sa mnogim uticajnim izdavačkim kućama kao što su Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Butane recordings, Lovable Fairy Tale, Killing Machine, No-Logic …

Promoter, producent i DJ iz Beograda. Rezident tehno kluba Drugstore na Paliluli . Momak koji jako dobro zna šta je savremeni tehno.

Beyond House Collective

Jedna od naših omiljenih DJ grupa u Beogradu. Momci koji nikada ne razočaraju. Beyond House je party serial & music collective iz Beograda -Srbija, specijalisti za čistu underground dance muziku sa dubinom i dušom.

U slučaju da posetite Beograd, preporučujemo naše City Break apartmane, smeštene u centru i u blizini mnogih beogradskih klubova.

Alternativni Klubovi U Beogradu

Gde Mozete Jesti U Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.