Pravila za korišćenje kolačića


Pravila o kolačićima za City Break Apartments – Apartmani Beograd

Poslednja ažuriranja: 21. maj 2023.

Ova Politika o kolačićima objašnjava kako City Break Apartments – Apartmani Beograd („mi“, „nas“ ili „naš“) koristi kolačiće i slične tehnologije praćenja na našem veb-sajtu. Korišćenjem našeg veb-sajta, prihvatate upotrebu kolačića u skladu sa ovom politikom.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se smeštaju na vaš uređaj (računar, pametni telefon ili tablet) prilikom posete veb-sajtu. Oni se široko koriste kako bi veb-sajtovi efikasnije funkcionisali i pružili bolje iskustvo korisnicima. Kolačići mogu čuvati informacije o vašim preferencijama ili drugim podacima koji mogu biti povučeni i korišćeni od strane veb-sajta.

Kako koristimo kolačiće?

Mi koristimo kolačiće u različite svrhe, uključujući:

  1. Osnovni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za funkcionisanje našeg veb-sajta i omogućavaju vam navigaciju i korišćenje njegovih funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, određene usluge vam možda neće biti dostupne.
  2. Analitički kolačići: Koristimo ove kolačiće kako bismo analizirali kako posetioci komuniciraju sa našim veb-sajtom, prikupljali statističke informacije i poboljšali naše usluge. Ovi kolačići nam pomažu da razumemo koje stranice se najčešće posećuju, kako posetioci se kreću po sajtu i da li se susreću sa nekim greškama.
  3. Kolačići za oglašavanje i marketing: Ovi kolačići se koriste za prikazivanje personalizovanih oglasa i promotivnih poruka na osnovu vaših aktivnosti pregledanja i interesa. Takođe se mogu koristiti za merenje efikasnosti oglašivačkih kampanja.
  4. Kolačići trećih strana: Možemo dozvoliti kolačiće trećih strana, poput onih od naših partnera za oglašavanje i analitiku, da se postave na naš veb-sajt. Ovi kolačići su podložni odgovarajućim politikama privatnosti tih trećih strana.

Kako upravljati kolačićima?

Možete kontrolisati i upravljati kolačićima na različite načine. Većina veb pregledača vam omogućava da prihvatite ili odbijete kolačiće, kao i da obrišete postojeće kolačiće. Međutim, imajte na umu da blokiranje ili brisanje kolačića može uticati na vaše iskustvo pregledanja i ograničiti određene funkcionalnosti našeg veb-sajta.

Za više informacija o tome kako upravljati kolačićima, možete se obratiti odeljku za pomoć svog veb pregledača ili posetiti www.allaboutcookies.org.

Promene u ovoj Politici o kolačićima

Možemo povremeno ažurirati ovu Politiku o kolačićima kako bismo odražavali bilo kakve promene u našoj upotrebi kolačića. Ažurirana politika će biti objavljena na našem veb-sajtu, a vaše dalje korišćenje sajta će značiti prihvatanje promena.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja ili brige u vezi sa našom Politikom o kolačićima, kontaktirajte nas na email: [email protected]

Korišćenjem našeg veb-sajta, potvrđujete da ste pročitali i razumeli ovu Politiku o kolačićima i da pristajete na upotrebu kolačića kako je opisano ovde.

Politika privatnosti za City Break Apartments – Apartmani Beograd
Uslovi korišćenja za City Break Apartments – Apartmani u Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.