Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Zašto je bolje odabrati stan na dan umesto hotela?

Istraživanja pokazuju da je sve više onih koji umesto hotela biraju da unajme stan na dan. Šta je to što iz dana u dan privlači sve više pristalica? Odgovora ima više a oni su krajnje jednostavni i razumljivi. Onda, krenimo redom: prvo, stan na dan je jeftinije rešenje od hotelskog smeštaja. Potom, stan na dan nudi više prostora od hotelskih soba, privatnost je na daleko višem nivou nego u hotelima, a gosti imaju značajno više sloboda nego zakupci hotelskih prostorija. Da podsetimo – sve navedeno su činjenice a ne pretpostavke.

Lokacija i opremljenost

Stanovi odnosno apartmani namenjeni za izdavanje na dan, uglavnom su locirani na najpopularnijim destinacijama u gradu, blizu većine sadržaja koji mogu da zainteresuju “stanare”. Dakle, za odlazak u bioskop, pozorište, restoran, kafić, klub, možda i na poslovni sastanak, nije potrebno voziti se satima – sve je u krugu od nekoliko minuta pešačenja. Dakle, štedi se i na troškovima prevoza ali što je još važnije – na vremenu. Savremeni apartmani za izdavanje su opremljeni po najsavremenijim stadardima, tako da gost može da računa na čisto i lepo uređeno kupatilo, kuhinju ili nišu za pripremanje obroka i napitaka (hladnih i toplih, po želji), prostor za obedovanje, odmor i zabavu, onda odeljak za rad, sto, kancelarijsku stolicu, pristup Internetu, kablovskoj televiziji, direktnoj telefonskoj liniji i svim onim detaljima bez kojih se savremeni način života ne može ni zamisliti. Naravno, parking za automobil se gotovo podrazumeva, osim ako apartman nije u pešačkoj zoni. Ali, i u takvim slučajevima postoji rešenje.

Komfor stana na dan

Za razliku od hotela, stan na dan, odnosno apartman za iznajmljivanje nema recepciju ni servis za pranje i peglanje rublja, kao ni “rum-servis”. Umesto toga, u ovim objektima se osećate kao kod sopstvene kuće, što znači da imate ključ i pristup lokaciji tokom sva 24 časa, a u kupatilu ili posebnoj prostoriji na raspolaganju Vam stoji veš-mašina, pegla i sav potreban prateće probor. Za snabdevanje namirnicama, eventualno, zadužujete sami sebe. Da ovi “nedostaci” ni u najmanjoj meri ne štete apartmanima za iznajmljivanje, govore statistički podaci za poslednjih pet godina. U njima se uočava značajan porast gostiju u ovakvim objektima. Ako se gostima sviđa – znači da ima bitnih prednosti u odnosu na hotel. Osim toga, korisnici stana na dan preferiraju nižu cenu, slobodu, privatnost i viši nivo komfora. Dovoljno razloga da umesto hotela odaberete stan-na dan? I više od toga. Dobrodošli!

Ukoliko vam je potrebna preporuka u odabiru odgovarajućeg smeštaja u bilo kom delu Beograda, možete nas kontaktirati preko naše kontakt forme za rezervaciju apartmana ili direktno na telefon +381 61 309 2100.

poslovni apartman city zen

Apartmani u Beogradu – odlična prilika za poslovne ljude

Apartman u Beogradu Urban Zen

Pet saveta za iznajmljivanje apartmana

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.