Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Vodic Kroz Novembarska Desavanja

Hajde da vidimo koje se manifestacije održavaju u gradu tokom meseca novembra.

U utorak, 17. novembra u 18:00 Skandinavski kutak organizuje Dansko filmsko veče u UK Parobrod. Ovom prilikom predstavlja film „Volim te zauvek“ (Elsker dig for evigt) rediteljke Susanne Bier. Film snimljen 2002. donosi priču o Joakimu i Sesiliji, koji su vereni u trenutku kada ih je zadesila tragedija: Joakim ostaje paralizovan nakon saobraćajnog udesa, a Sesilija se zaljubljuje u supruga žene koja e odgovorna za nesreću. Film se prikazuje sa titlom na engleskom jeziku, a ulaz je besplatan i omogućen samo članovima Skandinavskog kutka, čiji član možete da postanete ako se pri dolasku učlanite.

6. GREEN FEST održaće se od 18. do 20. novembra 2015. godine u Domu omladine Beograda. U okviru revijalnog filmskog programa sedam filmova biće prikazano – dobitnici višestrukih nagrada – pobednici na međunarodnim festivalima širom sveta: “Samo ti jedi: Priča o bacanju hrane“, „Virunga“, „Cowspiracy: Tajna održivosti“, „Bicikl protiv automobila“, „Zemljani“, „Revolucija“ i „Era Glupih“.

Ulaz je slobodan, ali zbog ograničenog kapaciteta sale neophodno je rezervisati kartu na sledećem linku 

Muzej savremene umetnosti predstaviće globalni umetnički dragulj, austrijsko – irskog umetnika Gotfrida Helnvajna. Izložba “ Između nevinosti i zla“ svečano je otvorena u petak, 6. novembra , u 18:30 , u Galeriji Čolaković. Izložba će biti otvorena za javnost do 18. januara 2016. Godine. Izjavom „Moja umetnost nije odgovor, ona je pitanje“, Gotfrid Helnvein je objasnio svoj rad na najbolji mogući način. Ovaj umetnik se bavi kritikom političke situacije, zločina počinjenim tokom Drugog svetskog rata, nacizma i holokausta, neretko ih povezujući s motivima poput nasilja nad decom, dečjeg nasilja i pedofilijom. Više informacija o izložbi možete naći ovde

Gost beogradskog kluba Drugstore 27. Novembra biće Xosar. Žurku će podržati i lokalni DJ-evi Tijana T, Jan Nemaček i Schwabe. Rođena u Americi, sa trenutnim prebivalištem u Berlinu – hardverski šarmer Sheela Rahman poznatija kao Xosar će na<a href=“http://www.bloglovin.com/blog/14717241/?claim=hhf5g3p4zcp“>Follow my blog with Bloglovin</a>pokon posetiti Drugstore nakon godina razmatranja ove opcije! Do sada, svaki od njenih izdanja sadrži magije evergreen veštica, a pokrenulaje  i sopstveni lejbl Gyrocyre. Xosar je svojim prvim produkcijama osvojila Rush Hour, Opal Tapes i L.I.E.S. Poznata je po svojoj saradnji sa Legowelt-om i ljubavi za black metal koji je ljupko upakovala u miks za Red Bull Music Academy. Nadamo se da dovodi i svoje tigrove!

Austrijski Umetnik Gotfrid Helnvajn Dolazi u Beograd

Apartmani u Beogradu, Beton Hala

Najbolji Blogovi O Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.