Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Vodic Kroz Koncept Prodavnice

Danas vas vodimo kroz najbolje koncept prodavnice u Beogradu. Počećemo sa radnjom Rub, takozvanim autsajderom Dorćola. Pored veoma lepe lokacije na donjem Dorćolu, Rub nudi lep bar i salon nameštaja. Ima lep dizajn enterijera sa prefinjenim italijanskim nameštajem. Mnoštvo zanimljivih detalja, gomila časopisa i predivan izbor muzike. To je savršeno mesto za rad na lap topu uz kafu ili pivo. I da, oni nude free Wi-Fi.

Lokacija: Knićaninova, 11000 Beograd

Ne oklevajte da posetite Belgrade Design District u Čumiću na Terazijama. Tu postoji nekoliko prodavnica koje su nam zaista omiljene, ali ona koja se izdvaja je Galerija 1250. To je mala, ali veoma ljupka i simpatična koncept prodavnica koja nudi ručno rađene predmete od keramike, dekorativne predmete za kuću, poklone, ali i unikatne ručno rađene umetničke komade. Prodavnicu vodi šest mladih i kreativnih dizajnera, sa sedištem u Beogradu.

Blizu Čumića, u popularnom maloprodajnom objektu u Kralja Petra 67, nalazi se L’Atelier. L’Atelier Beograd je multibrend koncept prodavnica, koju su osnovala dva beogradska modna dizajnera 2012. Godine. Radnja nudi prefinjen izbor izuzetne modne odeće i aksesoara po svetskim brendovima.

Takođe bismo želeli da istaknemo koncept prodavnicu Klasa, koja se nalazi u Višnjićevoj ulici. Klasa takođe okuplja mlade srpske dizajnere koji prave i dizajniraju odeću, aksesoare i obuću i za muškarce i za žene.

Lokacija: Višnjićeva 2, 11000 Beograd

Odmah iza ugla, u Kapetan Mišinoj ulici br. 17, nalazi se St. Jane Doe vintage and design shop. Ova prodavnica je omiljeno mesto mnogih stranaca, jer u ovom slatkom i simpatičnom kutku mogu da pronađu veoma retke stare predmete i kupe zanimljive komade Boho nakita lokalnog dizajnera Bojane Bosh.

Ako odlučite da nastavite “šoping turu” do Kosančićevog venca, naići ćete na još jednu koncept prodavnicu koja se zove Makadam. Ova radnja nudi lokalne dizajnirane predmete u kombinaciji sa tradicionalnim srpskim predmetima provincijskih i ruralnih proizvođača. To je definitivno kul mesto da kupite odgovarajući tradicionalni suvenir i popijete kvalitetno srpsko vino.

Sa Kosančićevog venca krenite šarenim stepenicama ka popularnom kreativnom okrugu Savamala i proverite novootvoreni Gradstore kreativni centar. Gradstor – Design Hub je novi prostor u našem gradu čiji je cilj promovisanje i predstavljanje radova lokalnih umetnika i dizajnera. To je izložbeni prostor i galerija u kompletu sa malim kafeom.

I za kraj ovog kratkog “šoping vodiča”, preporučujemo novootvoreni Supermarket concept u Zemunu. Lokalci su već upoznati sa brendom Supermarket, jer postoji na već dve lokacije u Beogradu. Kao i obično, ponuda Supermarketa sastoji se od fuzije specijaliteta i pića u kombinaciji sa modom. Dizajn enterijera je veoma interesantan i prijatan, a bašta pored reke je takođe otvorena za posetioce.

Belgrade waterfront

Top 20 Stvari Koje Treba Da Znate O Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.