Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

splav na vodi

Vodic Kroz Beogradske Klubove Sa Elektronskom Muzikom

Od 90-tih godina Beograd je dom underground klubova usmerenih ka muzičkim pravcima kao što su house, techno, progressive, drum & bass … Sve je počelo sa čuvenim klubom Industrija, zatim Omen, Barutana i Mondo. Danas, od pomenutih klubova, samo je Barutana ponovo otvorena za posetioce i nalazi se u donjem delu Kalemegdanske tvrđave. Tokom zimske sezone radi kao DOT klub, u Francuskoj ulici br. 6. Ovde možete čuti lokalne i strane DJ-eve.

Beogradski klasik, klub Tube je odmah iza ugla u Siminoj ulici na Dorćolu. To je jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu. Neki od DJ-eva svetske klase su ovde svirali, kao što su Dixon, Adam Beyer, Nina Kraviz, Steffi … Nažalost, klub je sada više fokusiran na lokalne DJ-eve i publika je postala mnogo mlađa.

Na reci, najbolji brod je 20/44. Dugi niz godina ovaj klub uspeva da održi dobru reputaciju i otvoren je tokom cele godine. Ulaz je oko 3 do 4 evra. Muzički izbor kreće se od deep house i disco do Detroit tehna. Takođe, neki od svetski poznatih DJ-eva su ovde svirali, kao što su Nicolas Jaar, Mike Huckaby i drugi.                                     

Kada je reč o underground muzici, tehno, house i eksperimentalnoj muzici, klub Drugstore je definitivno pobednik. Otvoren je petkom ili subotom. Klub može da primi preko 1000 ljudi i ima tri prostorije. Enterijer je industrijski i sirov, s obzirom na to da se nalazi na mestu bivše klanice.

Za komercijalni house, ne propustite splavove Sound i Hot Mess na reci. Cene su malo više.

U Beogradu postoji sve za svakoga, samo treba da znate koje su vaše želje.

U slučaju da vam treba smeštaj, ne zaboravite – Apartmani Beograd – City Break Apartmani su najbolji i najudobniji koje možete naći.

Vodic Kroz Mesta Na Gornjem Dorcolu

City Break Nedeljni Vodic: Izlozbe, Festivali i Zurke

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.