Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Pogled na Beograd sa reke

Vodic Kroz Beogradske Festivale Tokom Oktobra i Novembra

Kraj oktobra se približava. Mnoštvo interesantnih i kul događanja će biti u srpskoj prestonici. Stoga ćemo istaći nekoliko festivala koje volimo i planiramo da posetimo.

Na kraju ove nedelje posetioci Beograda se mogu pripremiti za Love Fest Energy Weekend Party u Drugstore klubu na Paliluli. Žurka se odvija 23. i 24. oktobra u ovom klubu koji može da primi više od 1000 osoba. Specijalni gosti dolaze iz inostranstva počevši od poznatih DJ-eva i producenata  kao što su Cassy, Levon Vincent i Palms Trax, Makam i XDB iz Nemačke. Žurku će podržati lokalni DJ-evi kao kao što su: Marko Milosavljević, DJ Flip, Apostolski, Nikola Vemić, Doo, Nemanja Krstić, Damira Zekiri, Vitanov, Ognjem, Alibey i PTZC.

Osim toga, vredi posetiti i poznati Beogradski džez festival. Jedna od najpoznatijih muzičkih manifestacija u gradu će se održati od 28. oktobra do 1. novembra u Domu omladine Beograda. Više informacija o programu Džez festivala i ulaznicama možete naći na njihovom zvaničnom sajtu.

Na početku sledećeg meseca, alternativni Free zone filmski festival održaće se od 5. do 10. novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Dokumentarni film AMY u režiji Asifa Kapadia će otvoriti festival. Ulaznice za otvaranje će se prodavati u Sava Centru i na Eventim blagajnama 5. oktobra 2015, a cena je 500 dinara.

Plakat za Belef

Ne propustite Beogradski letnji festival (BELEF) 2015

Austrijski Umetnik Gotfrid Helnvajn Dolazi u Beograd

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.