Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

  • lasta-matine-768x513
  • thumb135-770x600-768x598
  • zemun2
  • large-13
  • podzemlje
  • belgrade-war-island-kayak-tour-in-belgrade-201617

Top 6 Avantura Koje Morate Da Dozivite u Beogradu Pre Nego Što Umrete

Da li ste ikada razmišljali da potražite pravu avanturu u Beogradu? Mi ne govorimo o standardnim  escape sobama koje možete pronaći skoro na svakom uglu. Imamo malo zanimljivije ideje, izabrali smo par opcija za City break Apartments goste. Pa, hajde da izaberemo Vašu omiljenu avanturu.

Kajak na reci

Verovatno ste već čuli da Beograd leži na ušću reka Save u Dunav. Ova lokacija daje mogućnost za vodene sportove i plivanje u jezeru i rekama. Bez obzira da li imate iskustvo u kajaku, ili ne, krenite da osetite čari ovog vodenog sporta. Kretanjem  kroz vodu,  upoznaćete lepotu divljeg života, dok budete istraživali skrivene splavove, obale, mostove, rečne plaže.

U ponudi je par kajak tura, kao sto su: Ada Međica kajak tura, Lido kajak tura i 6 mostova na reci Savi.

Bandži skakanje

Druga malo ekstremnija opcija je bandži skakanje, visoko adrenalinski sport koji možete isprobati na ostrvu Ada. Konstrukcija za bandži skakanje se sastoji od fiksne dizalice sa platformom koja može da dostigne visinu i do 55 metara. Pre, kao i za vreme skoka, obučeni profesionalci će vam asistirati u svemu što vam je potrebno za vaš adrenalinski skok. Ukoliko niste zainteresovani za ovu vrste avanture, možete naći nešto mnogo ‘’blaže’’ kao što je skijanje na vodi, ili poseta avantura parku.

Zalazak sunca sa Kalemegdanske tvrđave

Zalazak sunca nad beogradskim rekama je nešto veoma drugačije. Za sve koji ne znaju, Beogradska tvrđava je smeštena na vrhu 125 metara visoke krajnje tačke grebena geološke bare Šumadije. Litica, nalik na greben gleda na Veliko ratno ostrvo (takođe nazvan Lido) i ušće Save u Dunav, te zbog toga pravi jedan od najlepših prirodnih vidikovaca u Beogradu.

Noćni život Beograda

Beograd je opšte poznat  kao najinteresantniji grad u Evropi. Zato ne propustite žurku na jednom od najpoznatijih splavova na otvorenom za vreme leta, kao i zimi kada su otvorene palube za sve ljubitelje. Naš omiljeni je klub 20/44.

Otkrijte tajne Beograda ispod zemlje

Najbolji način da isprobate ovu avanturu je da iznajmite Beogradsku turu ispod zemlje. Ona teži da otkije najskrivenije tajne grada. Bogata istorija čuva pećine, tamnice, zidove reka, tunela, bunkera, i uništenih i izgrađenih konstrukcija za vreme različitih nacija u Beogradu tokom dosadašnjeg perioda.

Vožnja bicikla kroz Zemun i Novi Beograd

Najbolji način da posetite Novi Beograd i Zemun je da iznajmite bicikl. Zemun i Novi Beograd su gradovi sa snažnim identitetom i mnoge priče govore o tome. Prvo ćete proći kroz Novi Beograd, viziju savršenog grada. Interesantna kombinacija politike i arhitekture koji je prošao kroz više različitih faza. Prvo stajalište će biti palata Srbije, onda ćemo skrenuti da vidimo zanimljiv primer arhitekture, Geneks kulu, zatim ćemo sići do reke i na kraju ćemo posetiti Zemun.

U slučaju da tražite pristupačan smeštaj u Beogradu, budite sigurni da će naša kompanija City Break Apartments ponuditi skroz opremljene apartmane na vrhunskim lokacijama u Beogradu po pristupačnim cenama.

Vodic Kroz Srpsko Vencanje

Patike u radnji

5 Umetnickih i Dizajnerskih radnji Koje Morate Da posetite

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.