Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Top 5 Aplikacija Za Nezaboravan Boravak u Beogradu

Ukoliko dolazite u Beograd i volite da na svom putovanju imate sve dostupne informacije, onda su ove aplikacije prava stvar za vas. Da bi učinili putovanja lakšim, programeri su razvili razne aplikacije koje vam mogu pomoći da lakše stignete od jednog mesta do drugog, saznate koji su restorani najbolji u gradu ili otkrijete sva mesta koja treba posetiti. Ako ste strastven putnik, sigurno već koristite globalne aplikacije kao što su Google maps, Google translate, Foursqure i sl. Međutim, mi za naše goste ovom prilikom izdvajamo nešto potpuno drugačije, najpoznatije lokalne aplikacije koje će vam pružiti sve informacije za nezaboravan boravak u Beogradu:

Beograd priča (Belgrade talking) možda je najpoznatija domaća aplikacija za turiste. Ovu aplikaciju pokrenuo je Telekom Srbije sa ciljem da ispriča priču o Beogradu i svim njegovim mestima koje vredi posetiti. Ona je zanimljiva kako za turiste, tako i za ljude koji žive u Beogradu. Aplikacija vam priča priču o mestu pored kojeg se nalazite. Osim toga, uz pomoć nje možete naći najbolje restorane, kafiće, klubove, prodavnice kao i razne druge informacije. Dostupna je na srpskom i engleskom jeziku a možete je naći na ovom linku Belgrade talking za android telefone.

Place2bee je aplikacija koja vas vodi kroz odličan beogradski noćni provod i namnjena je svima koji žele da ga dožive na najbolji mogući način. Ona vam omogućava informacije o svim mestima za noćni provod, mogućnost da vidite njihove ocene, fotografije i komentare gostiju, navigaciju kao i najave za važna dešavanja. Izaberite svoju tačku u bazi od preko 100 mesta i pustite mapu da vas odvede tamo. Napravite listu mesta koje želite da posetite i pratite njihove najave događaja. Aplikacija je dostupna na srpskom i engleskom jeziku i možete je naći na ovom linku Place2bee za android telefone.

Belgrade maps and walk je aplikacija-vodič kroz Beograd, namenjena turistima koji su ljubitelji turističkih tura. Ono što odlikuje obu aplikaciju su detaljne turističke ture sa odličnom navigacijom i dobro urađenim mapama, koja vas vodi od jednog do drugog lokaliteta i obezbeđuje vam informacije o njima. Bitna stavka za korišćenje aplikacije je da je ona softverska, tako da možete pratiti turističke ture kroz grad bez interneta. Optimizirana je za Android i tablet i dostupna je na srpskom i engleskom jeziku, a možete je naći na ovom linku Belgrade maps and walk za android telefone.

Donesi.com je aplikacija preko koje možete da naručite svoju omiljenu hranu na kućnu ili poslovnu adresu. Otvaranjem ove aplikacije naći ćete bazu od preko 100 restorana, vaše je samo da odaberete šta želite da jedete i dobićete to na datu adresu. Aplikacija je dostupna na srpskom i engleskom jeziku i možete je naći na ovom linku Donesi.com za android telefone i za iphone telefone ovde.

Belgrade City guide je oficijalna aplikacija Turističke organizacije Srbije i namenjena je kako stranim tako i domaćim turistima. Ova sveobuhvatna aplikacija sadrži podatke o svim dešavanjima u Beogradu kao i informacije o tome gde i šta jesti, gde odsesti, šta raditi, šta videti, vesti i sl. Sadržaji su integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje nije potrebna internet konekcija. Aplikacija je dostupna na engleskom i srpskom jeziku i nalazi se na ovom linku za android telefone i za iphone telefone ovde.

5 Nacina Da U Potpunosti Uzivare Na Vasem Sledecem Putovanju U Beograd

Kalimegdanski park

5 Parkova Koje Morate Da Posetite Kada Ste U Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.