Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Apartmani Beograd

Saveti za putovanje sa ljubimcem: Pet friendly apartmani u Beogradu

U današnje vreme nije neobično videti sve veći broj putnika koji putovanje ne mogu zamisliti bez kućnog ljubimca.
Životinje su u većini slučajeva ravnopravni članovi domaćinstva i zbog toga je u svetu sve više pet friendly objekata i institucija.

City Break Apartmani Beograd ni u ovom slučaju nisu izuzetak – vrlo rado smo bili domaćini znatnom broju putnika koji su na svoj odmor pošli sa psom ili mačkom.

Naše iskustvo sa zadovoljnim gostima kaže da uz dobru pripremu i organizaciju ovakav aranžman može da bude podjednako jednostavan i prijatan kao i u slučaju putovanja bez ljubimca.

Sumirali smo naše utiske i iskustvo i za vas pripremili kratke savete.
U nastavku prčitajte kako najlakše da se pripremite za boravak u apartmanu sa životinjom.

Da li je životinja dobrodošla u smeštaj?

Pre svakog putovanja svakako pretražujete smeštaj koji vam najviše odgovara i tada je najbolje odmah proveriti sa smeštajnim objektom da li su životinje dobrodošle. Ponekad gosti smatraju da se to podrazumeva, ali nažalost to nije uvek tako. Takođe, važno je znati da nisu ni svi ljubimci prihvatljivi – u pet friendly objektima uglavnom su prihvatljive domaće, kućne životinje poput psa i mačke. Apartmani su zgodan izbor zbog prostora i fleksibilnosti. Osećaćete se kao da ste u svom domu, a zbog toga što nema drugih gostiju i gužve vaš ljubimac će lakše podneti tu vrstu promene i brže se adaptirati na novi prostor.

macka na krevetu

 

Higijena je pola zdravlja

Putnici koji se prevoze avionom sigurno su upoznati sa nizom pravila koje moraju ispoštovati zbog bezbednog prevoza. Slično je i sa smeštajem – da bi sve proteklo na obostrano zadovoljstvo važno je da obe strane imaju razumevanja. Preporuka je da životinja bude očetkana, okupana i da nema neprijatan miris. Mačkama bi trebalo skratiti noktiće ukoliko je sklona grebanju nameštaja.

Transport

Ako se prevozite taksijem trebalo bi napomenuti da imate ljubimca. Ta usluga može biti naplaćena, kao i prtljag. Da ne biste slučajno došli u neprijatnu situaciju najbolje je najaviti sve unapred. Manji psi i mačke bi zbog bezbednosti trebalo da budu u sopstvenom transporteru tokom putovanja i prevoza do smeštaja. Ako u Beograd ne dolazite sosptvenim prevozom, City Break Apartmani Beograd nude i uslugu transfera putnika do smeštaja.

Smeštaj

U apartmanima se uglavnom ne nalaze pripremljene posudice, hrana, jastuci ili bilo kakvi rekviziti koji bi vam možda trebali tokom boravka sa kućnim ljubimcem. Savet je da se pre dolaska u smeštaj dogovorite se sa domaćinima da li mogu da vam obezbede sve što je potrebno kao i da li je za to potrebna doplata. Apartmani u centru Beograda poseduju veliki broj pet shop radnji u komšiluku tako da neće biti problema da brzo i lako nabavite hranu za svoje ljubimce. Naglasite ukoliko su vam potrebne posudice za hranu i piće.

Bracni krevet

Šetnja

Životinje su slobodne da se kreću, međutim važno je napomenuti da po zakonu psi u Beogadu moraju biti na povocu. Veće rase pasa moraju da nose i korpe za njušku. Možete ih pustiti sa povoca na označenim zelenim površinama. Pre rezervacije apartmana najbolje je da se raspitate koji parkovi su u blizini smeštaja koji vas interesuje.

Opremljeni ovim savetima ostaje samo da uživate u odmoru sa svojim ljubimcem. Mi ćemo vam rado izaći u susret za sve upite i zahteve.

Pogledajte našu ponudu apartmana na linku: https://www.city-break.rs/svi-apartmani-u-beogradu-agencije-city-break-apartments/

Pratite nas na Facebook stranici: https://www.facebook.com/citybreakbelgrade/

Dnevna soba apartmana Klishe zen

TOP 5 apartmana u Beogradu za poslovne putnike

Skupstina Republike Srbije

Dan u Beogradu: National Geographic objavio video autora iz Srbije!

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.