Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Lepa Brena protiv Senidah

Red Bull SoundClash: Lepa Brena protiv Senidah

Najavljujemo jedinstveni događaj koji će se održati na Kalemegdanu – Red Bull SoundClash, 2. jun 2023. Ovaj muzički spektakl će doneti nezaboravno nadmetanje između dve izvanredne umetnice – Lepe Brene i Senidah!

Spremite se da budete svedoci epske borbe između dve ikone muzičke scene. Lepe Brena, legenda jugoslovenske pop muzike koja je osvojila srca mnogih generacija, suočiće se sa Senidah, talentovanom pevačicom i kraljicom hitova koji su osvojili region. Ova konfrontacija donosi spoj različitih muzičkih stilova i energija, obećavajući nezaboravnu noć ispunjenu uzbuđenjem i vrhunskom muzikom.

Kalemegdan, istorijsko srce Beograda, će biti epicentar ovog muzičkog okršaja. Svojom spektakularnom atmosferom, prelepom panoramom i jedinstvenom energijom, ovo će biti savršeno mesto za ovaj neponovljivi događaj. Publika će biti pozvana da učestvuje u jedinstvenom doživljaju, podržavajući svog omiljenog izvođača i uživajući u intenzivnoj atmosferi i živom zvuku muzike.

Red Bull SoundClash je više od običnog koncerta. Ovo je prilika da se doživi muzika na sasvim nov način, kroz nadmetanje između umetnika koji će se boriti za srca i umove publike. Svaka izvođačica će izvoditi svoje najveće hitove, ali će takođe morati da se suoče sa izazovima i improvizacijama koje će im biti postavljene. Publika će biti u centru zbivanja, energija će biti zarazna, a atmosfera će biti elektrizujuća.

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog događaja. Red Bull SoundClash, 2. jun 2023. na Kalemegdanu, donosi muzičko nadmetanje koje će vas ostaviti bez daha. Uz Lepe Brenu i Senidah na jednom mestu, garantujemo vam nezaboravnu noć ispunjenu muzikom, energijom i neverovatnim performansima. Pridružite nam se i budite spremni za jedinstveno iskustvo koje će probuditi vaše strasti i ostaviti trag u vašem srcu.

Foto: Promo (preuzeto sa telegraf.rs)

koncert grupe scorpions

Najava za Koncert grupe Scorpions u Beogradu

Belgrade Beer Fest 2023

Belgrade Beer Fest 2023: Pivo, Muzika i Nezaboravna Zabava!

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.