Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Beli trpezarijski sto

Putovanje sa decom: Najbolji apartmani u Beogradu za porodice

Jedna od najvećih organizacija u toku godine odnosi se upravo na putovanja, naročito ukoliko na taj put kreće troje i više ljudi. Mi u City Break apartmanima, osim što imamo iskustva kao domaćini koji su ugostili veliki broj porodica i sami smo putnici, a i nečiji roditelji, pa dobro znamo kakvi su izazovi pri planiranju putovanja sa malom decom i tinejdžerima.

Naši redovni gosti sa decom uglavnom su ljudi koji rade u inostranstvu pa obavezno jednom godišnje svraćaju u Beograd sa porodicom, a često i u večim grupama sa drugim porodicama. Njima je veoma važno da se osećaju kao kod kuće kada su u smeštaju i zbog toga biraju veće apartmane koji su kompletno opremljeni, komforni i blizu jedni drugih.

Samim tim oni imaju prilike da svoje vreme organizuju prema sopstvenim potrebama što znači i da pripremaju hranu kada i kako oni žele. U hotelima ovo nije izvodljivo, a odvojene sobe predstavljaju veliki trošak. Zbog toga porodice biraju ekonomičnije smeštaje kao što su kuće kada su u pitanju letovališta ili apartmani kada su u pitanju gradovi.

U ovom tekstu predstavićemo vam naše veće, trosobne apartmane u Beogradu gde može da stane do šest osoba.

Apartman Trg Republike 2

Ovaj apartman nalazi se u samom centru grada preko puta glavne pešačke zone – Trga Republike i Knez Mihailove ulice. Sve najvažnije znametiosti nalaze se u okolini. Kalemegdan park i Zoološki vrt su na deset minuta peške tako da se vaša deca mogu zabaviti nedaleko od apartmana.

Apartman ima dve spavaće sobe – jednu sa bračnim i drugu sa dva odvojena kreveta, a u dnevnoj sobi garnitura koja se razvlači tako da apartman može da primi do 6 osoba.

Dva singl kreveta Singl kreveti u apartmanu

Kuhinja je kompletno opremljena za pripremu i čuvanje hrane, a najbitnije je što se u sklopu nje nalazi i veliki trpezarijski sto tako da će se porodice ovde osećati kao kod kuće. Mašina za pranje sudova je deo kuhinjske opreme, a ukoliko želite da operete veš samostalno i to možete učiniti zahvaljujući veš mašini u luksuznom kupatilu.

Braon trpezarijski sto Braon kuhinja Klub sto Lavabo u kupatilu Ves masina

Ukoliko je potreban odvojen prostor u istoj zgradi nalazi se i naš studio Trg Republike koji može da primi do 3 osobe (2+1) tako da u njemu mogu da budu smešteni tinejdžeri ili parovi koji su u društvu porodice.

Oba apartmana se mogu iznajmiti zajedno i to je idealno za veće grupe.

Apartman Palace 29

Ovaj osunčani apartman se nalazi na Topličinom vencu i kao i prethodni nadomak glavne pešačke ulice. Takođe može da ugosti do šest osoba ukoliko se korisi i dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje. Spavaće sobe su odvojene – jedna sa bračnim krevetom, a druga sa dva dovojena koji se po potrebi mogu spojiti u bračni.

Peskiri na krevetu Bracni krevet Beli klub sto Dva singl kreveta

Kuhinjski elementi

Kuhinja je opremeljena i pogodna za pripremu hrane, a trpezarijski sto nalazi se u sklopu dnevnog boravka pored prozora. I ovaj apartman poseduje veš mašinu kao i peglu i dasku za peglanje.

Apartman Cityzen

Jedan od najčešćih izbora naših gostiju. Zbog svoje funkcionalnosti biraju ga poslovni putnici kao i porodice sa decom. Ima dve odvojene spavaće sobe sa po bračnim krevetom. Prostrani dnevni boravak ima udobnu garnituru na razvlačenje pa se i u ovaj apartman može smestiti udobno do šest osoba.

Bracni krevet sa peskirima Komoda u sobi Bracni krevet sa plavim pokrivacem Sareni jastuci na krevetu

Dnevni boravak je prostran i u svom sklopu ima trpezariju i kuhinju koje funkcionišu kao zasebni prostori iako nisu pregrađeni. Ovaj moderni open space koncept je idealan za porodice sa decom jer u svakom trenutku možete da vidite šta vaša deca rade ukoliko su odšetala do kuhinje.

Siva ugaona garnitura Siva ugaona garnitura u dnevnoj sobi Beli trpezarijski sto Dnevna soba WC solja u kupatilu

Apartman ima i mali balkon sa pogledom na jednu od značajnijih ulica u centru grada. Kao i prethodna dva i ovaj je nadomak glavne pešačke zone, a na svega nekoliko metara od Kalemegdanske tvrđave.

Svi apartmani poseduju kablovsku televiziju i internet, a uglavnom sadrže i uređaje kao što su pegla i fen za kosu tako da će vaš ugođaj biti na maksimalnom nivou.

Parking je moguć uz doplatu, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte ovde.

Ako vas zanimaju manji ili veći apartmani pogledajte kompletan spisak apartmana u Beogradu.

Pratite nas na našoj zvaničnoj Facebook stranici.

 

 

 

 

Skupstina Republike Srbije

Dan u Beogradu: National Geographic objavio video autora iz Srbije!

Grafit na zidu

Vikend u Beogradu: Kako u obilazak sa manjim budžetom?

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.