Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Restoran Kran - Beton hala - enterijer

Posetite Restorane U Beton Hali Pored Reke

Beton Hala by Maja Simov

Naš prethodni članak bio je posvećen beogradskoj kreativnoj četvrti Savamali. Dakle, danas nastavljamo u istom pravcu, vodeći vas kroz najzanimljivija i najbolja mesta u Beogradu.

Beton hala se nalazi u Karađorđevoj ulici 2-4, u naselju Savamala. Nalazi se u blizini gradske luke, na reci Sava. Sadašnja Beton hala u prvoj deceniji ovog veka, intenzivno se koristi u svrhe turizma, ugostiteljstva i u komercijalne svrhe, a posebno dolaskom stranih turista i građana Beograda, otkrivajući veliki potencijal beogradskih reka.

Restoran Communale

Beton hala u Beogradu sadrži čitav niz trendi restorana, klubova i kafića. Italijanski restoran Communale predstavlja jedan od najbolje dizajniranih enterijera u gradu. Pionirski poduhvat mnogih srpskih ugostitelja i vlasnika restorana da uvedu zajedničke stolove gotovo nikad nisu urodili plodom. Ovde dizajner Aleksandar Rodić uvodi beskompromisan ​​prostor pun samo ovakvih stolova, bez alternative. Estetika je čista i monohromatska, kao i arhitektura samog prostora.

Jedan od najpoznatijih mesta na obali reke je definitivno Cantina de Frida. Prepuna i danju i noću. Koncept restorana je inspirisan životom i radom Fride Kalo. Španska i meksička jela su na meniju. Po našem sećanju, hrana je jedna od najboljih u Beton hali.

restorani u beton hali i setaliste beton haleIguana. Azijski restoran, malo skuplji od ostalih na ovoj lokaciji, ali nudi džez večeri, živu muziku i dobru hranu. Osoblje je veoma ljubazno. Enterijer je moderan i minimalistički i uklapa se sa celokupnim izgledom Beton hale.

Toro Latin Gastrobar

Naše omiljeno mesto. Mešoviti enterijer, obogaćen sa mnogo sjajnih detalja. Prvi nivo je ležeran: zidovi od belih cigala i drveta, udobnim sofama, šarenim drvenim i plastičnim stolicama, tapetama i otvorenom kuhinjom. Drugi nivo je prefinjeniji. Koncept ponude restorana zasniva se na malim porcijama i južnoameričkim ukusima. Kokteli su izvanredni i hrana je sveža. Cool izbor muzike i pristojne cene.

Restoran Sakura

Azijski restoran sa lepim ambijentom. Jedno od tih trendi mesta u gradu. Dobar restoran za suši i ljubitelje morskih plodova, kao i za one koji vole da se osećaju u trendu.

Update: Dole navedeni klubovi više nisu otvoreni!

Klub Beton

Luksuzan klub koji karakteriše house i r’n’b’ muzika. Jedan od onih pozerskih gradskih klubova. Fensi odeća i selfies.

Club Kran

Postoji jedan nedavno otvoren višenamenski prostor po imenu Kran. Nalazi se na početku Beton hale. Definitivno alternativniji od ostalih koje smo pomenuli do sada. Veoma interesantan enterijer, malo tradicionalan i malo starinski. Radi kao restoran, koktel bar i klub koji podržava jazz, rock i blues muzičare.

Možete parkirati u garaži na krovu ako dolazite automobilom. Ako ne, tramvaj 2 će vas dovesti do ovog mesta. A možete i hodati od centra grada, trebaće vam oko 15 do 20 minuta.

Cene su slične u svim restoranima Beton hale, u rasponu od 4 do 20 evra.

Ako vam je potreban smeštaj u blizini reke, City Break Apartments nudi lepe i potpuno opremljene apartmane: Trosobni Apartman Savamala, Trosobni Apartman Palace 29 i Dvosobni Apartman Soho. Samo da napomenemo da je centar grada veoma blizu, 10 minuta peške od Savamale, gde takođe možete naći udobne i lepe apartmane koje nudi naša kompanija,  a ukoliko vam je potrebna preporuka u odabiru odgovarajućeg smeštaja u blizini, možete nas kontaktirati preko naše kontakt forme za rezervaciju apartmana ili direktno na telefon +381 61 309 2100.

Zid u savamaloj

Posetite Kreativnu Cetvrt Beograda Savamalu

Interesantna infografika da rezervisete apartman

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.