Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

  • nova-godina-u-beogradu-01
  • nova-godina-u-beogradu-02
  • nova-godina-u-beogradu-03

Novogodisnja Groznica U Beogradu

Novogodišnja noć je uvek izuzetan događaj, bez obzira gde planirate da je provedete, a proslava Nove godine u Beogradu je uvek pravi spektakl. Možete dočekati Novu godinu u najboljim klubovima, barovima i kafićima u Beogradu, u restoranima u Skadarliji, a naravno proslava na javnim trgovima u Beogradu će sigurno biti fantastična, uz vatromet i muziku .

Knez Mihajlova ulica – Apartman Cityzen, Apartman Palace 29

Doček Nove godine u beogradskim klubovima uvek donosi bogat izbor koji može da zadovolji svačiji ukus, od narodne muzike, preko starogradske, do ritmova house muzike.

Pošto se svi City Break Apartmani nalaze u samom srcu Beograda, naši gosti će biti u centru svih gradskih dešavanja.

Za novogodišnju noć, posetioci će imati prilike da uživaju u nastupima DJ-eva, rock, pop i folk izvođača na tri bine. Glavna koncertna bina biće smeštena ispred zgrade Narodne skupštine, gde će posetioci moći da uživaju u divnim  koncertima pop-folk muzike 30. i 31. decembra! Druga bina će biti postavljena na Trgu Republike, a biće posvećena Rock & Roll muzici. Treća bina će biti na Studentskom trgu, za sve one koji žele da provedu ludu noć uz DJ-a i plesne ritmove.

Ako još uvek niste isplanirali doček 2015. godine, imate još vremena da odlučite.

Bez obzira na to da li ćete dočekati Novu godinu u nekom beogradskom restoranu, kafiću, baru ili klubu … to će svakako biti posebna noć za pamćenje!

Želimo svim gostima City Break Apartmana fantastičan provod ove praznične sezone i nadamo se da ćemo biti vaš domaćin prilikom vaše sledeće posete Beogradu!

Srećne praznike zili vam Apartmani Beograd – City Break Apartments

zima u beogradu

Zimski Praznici U Beogradu

Bozic U Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.