Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Plakat za Belef

Ne propustite Beogradski letnji festival (BELEF) 2015

Beogradski letnji festival, poznatiji kao BELEF, upravo je počeo! Belef je godišnja manifestacija koja se održava u Beogradu od 21. juna do 25. jula na različitim lokacijama.

Koncerti i pozorišne predstave, ples i vizuelne umetnosti u okviru BELEF programa održaće se na nekoliko gradskih lokacija, na glavnoj sceni u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, na Kolarcu, u Domu kralja Petra, u Studentskom parku, na Trgu Republike, u Knez Mihailovoj ulici i Kulturnom centru Vuk Karadžić. Karte se mogu kupiti u info centru Turističke organizacije Beograda u Knez Mihailovoj. Raspon cena je od 200 do 500 dinara. Za prijatan boravak u Beogradu predlažemo naše City Break Apartmane.

Ovaj festival postoji skoro dve i po decenije. Ovogodišnje izdanje BELEF-a će biti zanimljivo, raznovrsno i dinamično sa širokim spektrom žanrova. A posebna karakteristika Belef-a 2015 su različite lokacije na kojima će se održavati programi – izjavio je direktor Milan Lazović.

Ne propustite pozorišnu predstavu The Blues Brothers, u režiji lokalnog glumca Ivana Jevtovića. Premijera ovog komada zakazana je za 29. jun na otvorenoj pozornici Mikser House – Miksalište.

Izložba vizuelne umetnosti – The Transformers biće predstavljena pre početka festivala BELEF kao deo uvodnog programa Belef-a i biće u centru grada tokom celog leta. Tokom pratećeg programa BELEF Plus i uz podršku Ambasade Izraela u Beogradu, publika će imati priliku da pogleda pozorišnu predstavu Our Class u izvođenju trupe Kemeri iz Tel Aviva, u režiji Hanana Snira.

U utorak, 21. jula (u 20:30 h) u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja duo perksusionista koji čine mladi i talentovani Ksenija Komljenović i Miloš Branisavljević nastupiće u okviru Multiversity Sessions programa.

Ukoliko Vam je potreban smeštaj u Beogradu, naša kompanija nudi udobne apartmane u centru grada. Apartmani Beograd – City Break Apartments posluje veoma uspešno dugi niz godina i obezbeđuje veoma pristupačan smeštaj u Beogradu.

Pogled na Beograd sa reke

Vodic Kroz Beogradske Festivale Tokom Oktobra i Novembra

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.