Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Apartmani u Beogradu, Beton Hala

Najbolji Blogovi O Beogradu

U poslednjih nekoliko godina nezavisni travel blogovi postali su najbolji vodiči za turiste i putnike širom sveta. Postoji nekoliko lokalnih blogova na srpskom, engleskom i francuskom jeziku koje mi preporučujemo našim klijentima i posetiocima Beograda. Pomenuti blogovi nude savete, činjenice, mape, fotografije i korisne informacije o gradu sa lokalne tačke gledišta i pomažu posetiocima da se osećaju dobrodošli. Ovde je naša kratka lista blogova koje preporučujemo:

BELGRADIAN 

Belgradian je sveobuhvatan turistički vodič koji sadrži tekstove o restoranima, barovima, događajima, obilascima i pruža korisne informacije o raznim uslugama kao što su rent a car, javni prevoz i slično u gradu Beogradu.

STILL IN BELGRADE  

Still in Belgrade je nezavisni online magazin koji sadrži najnovije informacije iz savremene kulture o beogradskim događanjima, muzici, žurkama, dizajnu, modi, umetnosti, gastronomiji, muzici i još mnogo toga. Osnovan je krajem 2012. godine, ali je veoma brzo stekao reputaciju jednog od najboljih i najpopularnijih beogradskih vodiča.

BELGRADE MY WAY 

Belgrade my way je turistički vodič u usponu koji ističe najbolje od tradicionalne do savremene kulture u Beogradu. Blog prikuplja i deli korisne informacije, predlaže jedinstvene ture i tematske načine za upoznavanje Beograda, u zavisnosti od interesovanja i sklonosti posetilaca, zasnovanih na lokalnom znanju i iskustvu.

TRIP TO BELGRADE 

Trip to Belgrade je jedini blog posvećen frankofonim posetiocima srpske prestonice. Blog daje gomilu zanimljivih i korisnih saveta i činjenica o Beogradu na engleskom i francuskom jeziku.

Najbolji Blog o Beogradu

Izlozba O Korbizjeu U Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.