Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

koncert grupe scorpions

Najava za Koncert grupe Scorpions u Beogradu

Dragi ljubitelji vrhunske rok muzike,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da legendarni bend Scorpions stiže u naš prelepi Beograd! U nedelju, 25.06.2023. godine, Štark Arena će biti domaćin spektakularnog koncerta koji će nas odvesti na putovanje kroz vreme i pružiti nam nezaboravno iskustvo.

Scorpions, jedan od najuticajnijih bendova u istoriji rok muzike, i dalje pleni publiku širom sveta svojim neprevaziđenim stilom, emotivnim tekstovima i energičnim nastupima. Sa decenijama iskustva na sceni, ovi muzičari donose nam veče puno beskompromisnog roka, zaraznih refrena i neumornog entuzijazma.

Na ovom koncertu, Scorpions će izvesti neke od svojih najvećih hitova, kao što su „Wind of Change“, „Rock You Like a Hurricane“, „Still Loving You“ i „Send Me an Angel“. Očekujte da se nađete usred neodoljive energije, dok vam Klaus Meine neodoljivo peva svojim prepoznatljivim vokalom, a Rudolf Schenker i Matthias Jabs izvode nezaboravne gitarske solaže.

Štark Arena, jedna od najvećih i najmodernijih koncertnih sala u regionu, pružiće savršen ambijent za ovu neverovatnu muzičku poslasticu. Očekujte vrhunsku produkciju, impresivnu scenografiju i jedinstveno svetlosno-tonske efekte koji će stvoriti spektakularnu atmosferu.

Ne propustite priliku da budete deo ovog legendarnog događaja. Očekuje se ogroman interes publike, stoga obezbedite svoje ulaznice na vreme kako biste doživeli koncert koji će se prepričavati godinama.

Scorpions nas poziva da se pridružimo njima na nezaboravnoj noći punoj strasti, snage i beskompromisnog roka. Budite deo ovog spektakla i stvorite uspomene koje će trajati zauvek!

Vidimo se na koncertu grupe Scorpions u Beogradu, 25.06.2023. godine!

Rock on!

Napomena: Molimo pratite zvanične kanale i prodajna mesta za tačne informacije o ulaznicama i detaljima vezanim za koncert.

Apartman u beogradu radio saksija

Beg od učmalosti velegrada i odmor u Sokobanji

Lepa Brena protiv Senidah

Red Bull SoundClash: Lepa Brena protiv Senidah

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.