Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

  • Apartman-opera-034
  • Apartman-opera-001
  • Apartman-opera-007
  • Apartman-opera-026

Kako u apartmanima provesti praznike?

Ima li lepšeg mesta da provedete praznik od toplog doma? Naravno da ne. Ipak, postoje prilike kada naprosto morate da krenete na put baš u tom periodu. Bez obzira na razlog. Želja da budete sa porodicom ili prijateljima često je ograničena raspoloživim prostorom na destinaciji ka kojoj ste se uputili, brojem ležajeva i slično. Ali, sve zajedno to nije razlog da ne budete zajedno. Jedno od rešenja je da odete u hotel, ali tamo nema dovoljno prostora da praznične ritualne sprovedete onako kako ste to navikli. Šta više, nije dozvoljeno ni da dekorišete prostor u kome boravite.

Rešenje je, tako, unajmljivanje apartmana, gde možete da se ponašate i osećate kao kod kuće. Sa kompletnom porodicom i prijateljima koje povedete sa sobom. U odabranom apartmanu možete odsesti dan, nedelju, mesec… Koliko god to poželite ili koliko god je to potrebno. Po daleko nižim cenama nego što bi to bio slučaj sa hotelom, a osim Vas pun komfor uživa znatno veći broj najbližih koji Vas okružuju. A svi zajedno uživate sve blagodeti položaja apartmana, njegovog okruženja, prostranosti… I mnogo toga još, kao pripremu prazničnog pečenja i poslastica – na primer. To nikako nećete moći u hotelu, baš kao ni da se opustite uz nešto glasniju muziku i po kolju čašicu domaće žestine. Po sopstvenom odabiru, naravno. Zato, pre nego što donesete konačnu odluku, razmislite o alternativi.

Razmislite o apartmanima koje iz dana u dan rezerviše sve veći broj turista, putnika, poslovnih ljudi… Apartmani su budućnost savremenog društva. Proverite zašto, uverite se u sve njihove prednosti.

Apartman u Beogradu Urban Zen

Pet saveta za iznajmljivanje apartmana

Dnevna soba

Kako “preživeti” prvi boravak u apartmanima?

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.