Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Dnevna soba

Kako “preživeti” prvi boravak u apartmanima?

Ako pomislite da ste jedan od (jako) retkih koji nikada nije odsedao u aprtmanima – varate se. Ali, iz dana u dan, takvih je sve manje. Bilo kako bilo, jednom mora da se preživi i to prvo iskustvo boravka u apartmanima. Odluka o prelasku na najam apartmana, prekida tradiciju rezervacije hotela pred put, što samo po sebi može da bude stresna situacija. Ipak, ulazite u do tada nepoznatu zonu, teritoriju na koju nikada niste kročili, a slušali ste sve i svašta. Upamtite jedno: apartmani nisu nikakav bauk. To je nešto što će vam već posle prve posete ući pod kožu do te mere da ćete najverovatnije zaboraviti na hotele. Nemojte dozvoliti da Vas “sigurnost” koju daju recepcija hotela i restorani unutar tog zdanja ograniče u istraživanju novih mogućnosti.

Apartmani, podsetimo, imaju istu strukturu kao i Vaš dom: kuhinju, kupatilo, trpezariju, dnevnu i spavaću sobu… U zavisnosti od onoga šta odaberete. Dakle, nećete patiti od klaustrofobije i u najmanju ruku čudnih mirisa koji će vas pratiti u hotelima. Kod apartmana, naime, nema iznenađenja. Ono na šta ste navikli dočekaće Vas i u apartmanima. Ako, kojim slučajem, niste željni avantura i ispitivanja neispitanog, pa se (ne) odlučite za zabačene apartmane na obodima grada, ukrašenim cvrkutom ptica i polu-ruralnim okruženjem, onda ćete odabrati apartman lociran u užem ili širem centru grada. Te apartmane odlikuje činjenica da se u njihovoj blizini nalazi sportski i ugostiteljski objekti, kulturna zdanja, poslovni centri, šoping molovi, saobraćajni čvorovi… Dakle, bez iznenađenja. Apartmani koji se nalaze u našoj ponudi obezbeđuju mogućnost On-Line rezervacije, ali ako ste od onih kojima se više sviđa direktan kontakt između ljudi, to možete učiniti i telefonskim razgovorom. Pre nego što to uradite, na raspolaganju su vam najsvežije fotografije nekretnine koju nameravate da unajmite i to na web prezentaciji vlasnika-stanodavca. Tako, ni tu nema iznenađenja. Po obavljenoj rezervaciji, dobićete potvrdu sa detaljnim uputstvima kako da do unajmljenog apatmana stignete na najlakši i najbrži način, gde preuzimate ključeve apartmana, gde parkirte vozilo… Sve što vam je neophodno. A ako imate dodatnih pitanja, tu smo da na njih odgovorimo.

Apartman u Beogradu Opera

Kako u apartmanima provesti praznike?

Apartman u Beogradu Obilić 2

Na šta obratiti pažnju kod najma apartmana?

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.