Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

  • glutenno-lepinja-sendvic-1030x687
  • 20160920_131215

GluteNo – Prva Pekara Bez Glutena

Zadovoljstvo nam je da predstavimo City Break Apartments gostima u Beogradu, da je naša prestonica dobila prvu pekaru bez glutena. GlutenNo je mala kompanija, prva pekara-kuhinjica bez glutena u Beogradu, koju je osnovala porodica Prostran, sa idejom da  obezbedi proizvode bez glutena ljudima koji su netolerantni na gluten, kao i svima ostalima  koji su zainteresovani da se zdravije hrane.

Ideja je dosla od vlasnika firme, koji je i sam imao velike zdravstvene probleme sa netolerancijom na gluten. Suočeni sa ograničenom ponudom i skupim proizvodima bez glutena bili su prinuđeni da sami krenu sa novim receptima I eksperimentisanjem u kuhinji… kako bi vremenom nastao I današnji GlutenNo. Proizvođači koriste brašno pirinča, kukuruza, heljde I prosa kao bazu za svoje proizvode, kombinujući ih sa drugim bez glutenskim sastojcima. Želimo da vas podsetimo da je prvi poznati korisnik bez glutenske hrane, naš poznati teniser, prvi reket sveta, Novak Đoković. On je jednom rekao da mu je ovakav način ishrane mnogo pomogao na putu do uspeha, jer se sa ovakvom ishranom oseća lakše i svežije.

Možete otići u GlutenNo u Beogradsko naselje Belvil i direktno kupiti proizvode, ili naručiti putem telefona. GlutenNo Vam može ponuditi svež, domaći bezglutenski hleb, picu ili sendviče kao i sveže bezglutenske kolačiće i mafine. Takođe u ponudi imaju I posebne limunade I pivo bez glutena. Kombinujući vrhunski spoj sastojaka bez glutena, GlutenNo je uspeo da napravi zdrave proizvode, bez imalo kompromisa u ukusu u odnosu na “obične” glutenske proizvode . Ne koriste se nikakve veštačke boje i emulgatori u pravljenju ovih proizvoda.

Bez obzira da li ste gosti City Break Apartmana, ili ne, GlutenNo je topla preporuka za sve posetioce Beograda.

Više podataka možete naći na www.glutenno.rs 

Patike u radnji

5 Umetnickih i Dizajnerskih radnji Koje Morate Da posetite

Skupstina Republike Srbije

Dan u Beogradu: National Geographic objavio video autora iz Srbije!

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.