Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

  • papalada
  • vecera
  • zapata
  • dijagonala
  • duomo
  • radost

Gde Otići Na Romantičnu Večeru u Beogradu

Beograd je stari šmeker. Iako ponekad deluje ležerno i možda ne budete oduševljeni na prvi pogled, ovaj gospodin zna šta radi. On vas nežno zavodi romantičnim šetnjama kaldrmisanim ulicama, ostavlja bez daha veličanstvenim zalazakom sunca iznad ušća Save u Dunav, opija vas mirisom lipa dok ispijate laganu kafu u jednoj od mnogih bašti i čini vas srećnijim svojim pulsirajućim ritmom. Dakle, kada ga jednom upoznate bolje, Beograd može biti veoma romantično okruženje.

U želji da vam pomognemo da suzite izbor mesta idealnih za večeru za dvoje u Beogradu, mi smo napravili kratak spisak restorana i mesta koja vam preporučujemo da posetite: http://www.city-break.rs/wp-content/uploads/katalog_engleski_romantic-mkl.pdf

Da bismo učinili vaš boravak u Beogradu još prijatnijim, obezbedili smo posebne uslove za naše goste u nekim mestima sa spiska. Kliknite ovde za više detalja http://www.city-break.rs/wp-content/uploads/katalog_engleski_special-mkl.pdf ili nas kontaktirajte.

Papalada – Francuska 12, www.papalada.com

Probajte večnu klasičnu lepotu. Pravi Mediteran u samom centru Beograda, ovaj riblji restoran je savršeno mesto za odmor od gradske vreve. Uvek sveža riba koju pripremaju najbolji kuvari, odličan izbor vina i rustična, topla atmosfera su pravo mesto za romantičnu večeru. Prednost tokom leta je i prelepa ušuškana bašta.

Radost – Karađorđeva 44, www.radostdiscogrill.com

Najšarmantnije mesto sa izvrsnom internacionalnom kuhinjom, odličnom uslugom i modernim, udobnim nameštajem odličan je izbor za romantično veče. Ne možete pogrešiti šta god da naručite sa menija, a tu je i poprilično dobar izbor vegetarijanskih jela. Nalazi se u jednom od najstarijih delova Beograda, Savamali. Ovo mesto postaje veoma živo tokom noći i ako poželite da igrate možete samo preći u klub Ludost koji se nalazi odmah pored, samo se pobrinite da imate rezervaciju.

Dijagonala 2.0 – Skrelićeva 6, https://www.tripadvisor.rs/Restaurant_Review-g294472-d2528322-Reviews-Dijagonala_2_0-Belgrade.html

Jedan od najboljih gradskih restorana, Dijagonala 2.0 nalazi se u dvospratnoj kući na Vračaru, u blizini hrama Svetog Save. Na meniju je fuzija najukusnijih srpskih i internacionalnih jela, serviranih na jedinstven način u modernom, minimalističkom i veoma udobnom enterijeru.

Duomo – Strahinjića bana 66a www.duomo.rs

Možda najudobnije mesto sa ove liste, ovaj mali italijanski restoran ima tu porodičnu atmosferu koja vas opušta u momentu i stavlja osmeh na vaše lice. Dodajte na to još i prijateljsku uslugu, odličnu pastu, vina i dobar izbor italijanskih poslastica i eto romantične večeri!

Zappata Rio – Kej oslobođenja – hotel Jugoslavija www.zapatabeograd.com

Ukoliko želite opušteno, ležerno i još romantično veče, Zappata Rio može biti dobar izbor. Raj za ljubitelje mesa, ovaj restoran nudi ukusne meksičke specijalitete. Dobra muzika, topla i ležerna atmosfera i prelep pogled na reku, čine ovo mesto idelnim za veče udvoje. S obzirom na to da se restoran nalazi na obali, možete prošetati pored reke posle večere ili jednostavno uživati u pogledu na veličanstveni Dunav.

Svi restorani sa spiska mogu biti zauzeti, posebno tokom večeri. Tako da ukoliko želite da nađete mesto, rezervacije telefonom ili online su obavezne.

City Break Nedeljni Vodic: Šta Se Desava U Gradu?

Srbija Među Najbolje Stilizovanim Nacijama Na Olimpijskim Igrama u Riju

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.