Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

  • wine-jam
  • sank-restorana-przionica
  • PANORAMA
  • Holestrol-Beograd-01

Cool Mesta Na Donjem Docolu

U ovom članku idemo na donji Dorćol. Ovo je istorijski kraj. Veoma je star i u prošlosti je bio multikulturna mesto. Danas i nije toliko. Ali, i dalje ima svoje čari. Jedan deo naselja je stambeni, dok je drugi deo bivši industrijski. Gostoprimstvo i ugostiteljstvo se zahuktavaju. Privatni sektor ulaže i renovira stara skladišta, radionice i napuštene zgrade na kraju Dobračine ulice.

Cool kafići, skriveni barovi, restorani i muzeji su u usponu.

Tu je i koncept prodavnica pod nazivom Rub, u Knićaninovoj ulici. Vlasnici ne vole da koriste društvene mreže i promovišu svoje poslovanje na taj način. Dakle, klijenti su lokalci. Ova koncept radnja ima veoma lep enterijer; bar i sofu, kao i salon nameštaja. Izbor muzike je nepogrešiv.
Takođe, cene su veoma povoljne. Dobro mesto za konzumiranje piva, kafe ili čaše vina

Pržionica je jedan od najoriginalnijih i najpopularnijih kafića u Beogradu. Nekoliko vrsta kafe, vinil i urbani stil.

Radionica je nekadašnja radionica pretvorena u veoma cool bar, restoran i klub. Tokom vikenda otvorena je do 4 ujutru i domaćin je lokalnim i međunarodnim DJ zvezdama. Tokom dana radi kao restoran koji nudi fuzionu kuhinju. Dobro mesto za konzumiranje koktela i uživanje u živopisnom enterijeru.

Odmah pored Radionice, nalazi se Šarlo pekara. Ovde možete kupiti divna slana i slatka peciva i hleb. Vlasnik je stari lokalni DJ i kolekcionar ploča.

Ne propustite restoran Holesterol. To je moderna srpska kafana sa tradicionalnim specijalitetima. Hrana je dobra, a cene nisu precenjene kao u mnogim drugim restoranima u Beogradu.

Lokacija : Dobračina 59b, 11000 Beograd

Kada je reč o savremenoj kuhinji, Homa je jedan od najistaknutijih restorana u Beogradu. Fuziona hrana i ukusi, kao i bogat izbor vina su uključeni u ponudu. Rangiran je na 1. mestu na sajtu Trip Advisor, pre izvesnog vremena. Stranci ga vole, tako da definitivno preporučujemo i ovaj restoran.

Lokacija : Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd

Ukoliko volite tehnologiju i kulturu, svratite do Muzeja nauke i tehnike u Skender Begovoj ulici. Ova institucija je skrivena dragulj. Nudi interesantne izložbe i artefakte kao što su prvi računari, kamere, mašine, instrumenti, fotografije i slični stari predmeti.

Ako volite ovaj cool beogradski kraj, predlažemo da se smestite u našim apartmanima u Beogradu. Možete pogledati apartmane: Apartman Sweet, Apartman Central Park i Apartman Dorćol.

Mural Bate Zivojinovica na Vracaru, Apartmani Beograd - City Break Apartments

Vodic Kroz Grafite Vracara

Trg Republike slikala Marija Velinovcentre

5 Razloga Da Posetite Beograd

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.