Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

City Break Nedeljni Vodic: Sta Se Desava U Gradu?

Zdravo dragi posetioci! I ove nedelje pripremili smo za vas  ’’City Break Apartments nedeljni vodič’’. Dakle, da vidimo šta se dešava tokom ove i narednih nedelja.

UMETNIČKI FESTIVAL:

12. Belgrade art show – 30. maj 2016, Jazz bar Sinatra

Ovaj kulturni događaj nastao je radi promocije kulture, a njegov cilje je, da u tu svrhu, objedini najrazličitije vrste umetnosti. Između ostalog, ovaj događaj pokušava da skrene pažnju na zatvorenost sredine i nedostatak sredstava za ulaganja u kulturu.

12. Belgrade art show se sastoji iz deset delova: Poezije, muzike, magije, mode, pripovedanja, filma, plesnih tačaka, izložbe, multimedijalne izložbe i promocije knjiga.

Ulaz je besplatan!

KONCERT:

An evening with Ana Popović – 31. maj 2016, Hangar

Ana Popović, bluz gitaristkinja i pevačica srpskog porekla ponovo dolazi u svoj rodni grad u okviru evropske turneje. Osim bluza, Anini nastupi podrazumevaju i electric funk, jazzy instrumental, blues groove uobličeni ženskim vokalom i neverovatnom energijom, po kojoj je ona prepoznatljiva.

Ana će pred beogradskom publikom nastupiti u punom sastavu sa svojim šestočlanim bendom. Koncert će biti održan na otvorenom.

Ulaznice: Karte su u pretprodaji na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima, po promo ceni od 1200 dinara za regularne i 1600 dinara za VIP.

ŽURKA:

Apgrade with Other people – 3. jun 2016, Barutana

Dave Harrington Group

Valentin Stip

33.10.3402

Beograd će biti među prvim gradovima na svetu koji će ugostiti Dave Harrington-a, njujorškog multiinstrumentalistu i ‘’Other people’’ koji promovišu svoj novi album ‘’Become Alive’’, objavljen u aprilu.

Podrška Harrington-u i  njegovoj četvoročlanoj grupi biće Valentin Stip zajedno sa našim producentom Nenadom Marinkovićem koji je poznat pod pseudonimom 33.10.3402.

Ulaznice: Karte je moguće kupiti na blagajnama Gigstixa i Eventima po ranoj ceni od 990 dinara i njihov broj je ograničen, a sledeća cena ulaznica biće viša.

PRODAJNI BAZAR:

Beogradski noćni market  – 3. jun 2016, (18-01h), Bajlonijeva pijaca

Za učešće na prvom noćnom Beogradskom marketu prijavio se veliki broj izlagača i proizvođača, tako da vas očekuje širok spektar proizvoda iz gastronomije, starih zanata, umetnosti, dizajna, kozmetike itd.

Osim kupovine i razgledanja proizvoda, moći ćete da uživate i u zabavnom delu programa za koji će se pobrinuti mnogobrojni ulični svirači, bendovi i DJ-evi, a spisak učesnika biće poznat uskoro.

Ulaz: Slobodan

FESTIVAL AFRIČKE KULTURE:

Afro festival – 3-5. jun 2016, Muzej afričke umetnosti

Afro festival se svake godine održava na istom mestu, i ovog puta okupiće afričke i lokalne umetnike, stručnjake iz oblasti afričkih studija, studente, ljubitelje i ostale poznavaoce afričke umetnosti i kulture. Posetiocima festivala biće prezentovane izložbe i predavanja, afrički bazar, koncerti, promocije knjiga, muzičke i likovne radionice.

Ulaz: slobodan za prvi dan festivala, dok je cena karte za drugi ili treći dan 150 dinara.

City Break Nedeljni Vodic: Sta Se Desava U Gradu?

City Break Nedeljni vodic: Sta Se Desava U Gradu?

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.