Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

ljudi u klubu

Cetinjska Clubbing District, noćni život u Beogradu

Beogradski noćni život je kao priča bez kraja, žurka koja traje 24/7 sa beskrajnim izborom za ljubitelje svih muzičkih žanrova, od roka, panka i elektro muzike pa sve do folka. Novi noćni klubovi neprestano niču svuda po gradu, baš kao i pečurke tokom kišne sezone a poslednji trend su klubovi u Cetinjskoj ulici.

unutrasnjost kluba u cetinjskoj ulici

Tu je i ta zanimljiva tendencija da se svako malo u nekom delu grada formira čitava četvrt prepuna noćnih klubova. Pre nekih 15 godina to je bila Ulica Strahinjića bana, potom su nikli splavovi na Savi i Dunavu, onda je došla i Savamala sa svojom popularnom alternativnom klupskom scenom, da bi danas u Cetinjskoj ulici iznikao čitav jedan mali „noćni“ kvart u napuštenoj pivari.

U početku tu su bila tri, četiri kluba koja su bila dovoljno odvažna da uđu u napuštenu i zapuštenu zgradu i transformišu je u veliko utočište svih onih koji vole rok, alternativu ili indi muziku. Ubrzo su došli i ostali i za tren oka u Cetinjskoj se otvorilo 15ak noćnih klubova i kafea.

Smeštena nasuprot Skadarliji, poznatoj po tradicionalnoj muzici i dobrim restoranima, Cetinjska ulica je privukla one koji su više naklonjeni alternativnoj zabavi. Ovde ćete pronaći male kafee i sjajna mesta za zagrevanje pred noćni provod, ali i velike magacine koji su transformisani u klubove koji veoma podsećaju na berlinske noćne klubove.

klub dvoristance u cetinjskoj

Među njima je i popularni Zaokret – mesto okupljanja hipsteraja i ljubitelja indi muzike i dom indi kolektiva Kišobran; Showroom, jedan od najvećih prostora u kompleksu, poznat po odličnim žurkama i karaoka večerima, ali i svakojakim kulturnim dešavanjima, itd. Jedno od omiljenih mesta je Dvorištance, nekada smešten u Savamali, a od polovine 2016. u Cetinjskoj. Ovo je sjajno mesto, naročito tokom, leta za ispijanje pića i ćaskanje sa prijateljima.

Još jedno veoma aktuelno mesto je Polet – multifunkcionalni prostor koji služi kao klub, ali i izložbeni prostor i poznat je po odličnim sving/elektro sving žurkama koje se održavaju vikendom. Elektropionir je još jedan u nizu klubova kafea gde možete da provedete vreme i danju i noću. Okuplja istinske zaljubljenike u muziku i često predstavlja mlade muzičke talente i bendove iz Srbije, ali i inostranstva. Obavezno bi valjalo pomenuti i Rokanje, pravu meku za sve poklonike rok zvuka, kao i Kenozoik, party republiku koja je smeštena duboko u unutrašnjosti napuštene zgrade i koja je poznate po ozbiljnom partijanju te je stog ovde zabranjen ulaz mlađima od 23. godine!

klub kenozoik u cetinjskoj ulici

Pored ovih, u Cetinjskoj se nalazi niz zanimljivih mesta, ali ipak ćemo ostaviti nešto i vama da istražite i pronađete vaš idealni izbor za noć… i dan!

Ukoliko tokom svog boravka u Beogradu želite da odsednete u blizini Cetinjske ulice, predlažemo vam sledeće apartmane:


Jednosobni apartman Radio Funky

Dvosoban apartman Klishe Zen
Trosobni apartman Downtown
Jednosobni apartman Ideal

Trosobni apartman Style

Ili ako želite pomoć pri odabiru odgovarajućeg smeštaja u blizini, možete nas kontaktirati preko naše kontakt forme za rezervaciju apartmana ili direktno na telefon +381 61 309 2100.

socijalisticki spomenik na sajmistu

5 Neobičnih Besplatnih Atrakcija u Beogradu

Apartmani Beograd

Saveti za putovanje sa ljubimcem: Pet friendly apartmani u Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.