Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Tri razloga zbog kojih su apartmani savršeni za porodicu

Pronalaženje komfornog smeštaja za porodicu je zadatak broj jedan kada planirate porodično putovanje. Na odmor, poslovno ili bilo kako. Dakle, neophodno je iznaći prostor u kome će deca moće bezbedno da borave sa svim svojim nestašlucima, gde će svi članovi porodice imati mogućnost da se hrane zdravo, kao i da se osećaju opušteno i bezbrižno. Jednostavno rečeno, neophodan je smeštaj u kome će porodica da funkcioniše na uobičajen način, baš onako kako je to naučila kod kuće. A tako nešto je najjednostavnije u apartmanskom smeštaju.

1. Dovoljno prostora za odmor

Ako na put krećete sa, recimo, dvoje male dece, dovoljan Vam je dvosoban apartman. U jednoj sobi mališani će uvek moći da nađu lični mir, dok ćete vi (preostali) moći da uživate u privatnosti druge sobe, koja ujedno može da bude i dnevni boravak. To znači da ćete biti u mogućnosti da uživate u omiljenim TV serijama, filmovima, sportskom programu… A za to vreme deca će nesmetano moći da spavaju u drugoj sobi. Šta drugo može da bude više opuštajuće od ovoga?

2. Kuhinja

O prohtevima i navikama članova porodice daleko lakše može da se vodi računa u apartmanu jer je svaki od njih opremljen kompletnom kuhinjom. Apartmani, uglavnom, imaju izdvojenu kuhinju sa svim neophodnim elementima za nesmetanu pripremu i konzumaciju sveže hrane. Baš onako kao kod kuće. Osim toga, možete da uživate u omiljenim jelima pripremljenim na način na koji baš vi to volite i želite, i to u komforu prostora u kome boravite, bez opterećenja da u vreme obroka morate da izlazite i tražite restoran koji će ponudom izaći u susret željama i potrebama svakog od članova porodice. To je, složićete se, gotovo nemoguća misija. A u ličnoj režiji nemate “radno vreme” kuhinje, koje je u restoranima gotovo neizbežan detalj. Dakle – jedete onda kada to zaista želite a ne kada vam to neko drugi nametne.

3. Lokacija

U zavisnosti od želja i potreba, apartmane možete pronaći na velikom broju lokacija, na mestima u centru grada ali i daleko od njega. Sve se svodi na lične preference. Ukoliko se odlučite za udaljeniju varijantu, uvek možete da poručite i zakažete vožnju taksijem koji će vas odvesti do željene destinacije. Takođe, možete da ugovorite i povratnu vožnju, pa udaljenost apartmana od neke tačke ne predstavlja nepremostiv problem. To znači da možete imati kompletnu zabavu na bilo kojoj od savršenih lokacija koje vas okružuju. Uživajte u boravku!

Ukoliko vam je potrebna preporuka u odabiru odgovarajućeg smeštaja u bilo kom delu Beograda, možete nas kontaktirati preko naše kontakt forme za rezervaciju apartmana ili direktno na telefon +381 61 309 2100.

Avalski toranj pred zalazak sunca

Najbolji Beogradski vidikovac – Planina Avala i Avalski toranj

poslovni apartman city zen

Apartmani u Beogradu – odlična prilika za poslovne ljude

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.