Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

8 razloga zašto poslovni putnici sve češće biraju apartmane umesto hotela

Borba hotelsko tržišta i tržišta privatnih apartmana traje već godinama i čini se da hoteli polako gube ovu bitku. Sve više gostiju se okreće unajmljivanju apartmana za svoja putovanja, a razlozi su veoma jasni i nedvosmisleni, poput besplatnog interneta, veće slobode i komfora, opuštenije atmosfere. Iako bi mnogi pomislili da se ovo odnosi samo na putnike koji na putovanja odlaze iz zadovoljstva, veliki broj poslovnih putnika u poslednjih nekoliko godina „okreće“ leđa hotelima i odlučuje se za privatan apartmanski smeštaj.

Činjenicu da sve veći broj kompanija odlučuje da svoje zaposlene pošalje u apartmane umesto u hotel potvrđuje i impresivna lista klijenata koje je do sada u Beogradu ugostio City Break Apartments.

Koji su najčešći razlozi za ovo?

1. Bolji odnos cene i kvaliteta

Boravak u apartmanima za brojne poslovne putnike i njihove kompanije pokazao se kao drastično povoljnija opcija, gde je odnos cene i kvaliteta znatno bolji i prijemčiviji za budžete koji se odvajaju za poslovna putovanja.

2. Mogućnost plaćanja preko računa

Za razliku od većine hotela koji poslovnim putnicima najčešće omogućuju samo plaćanje na licu mesta ili putem kartica, registrovane agencije koje nude apartmanski smeštaj pružaju i opciju plaćanja preko računa unapred. Plaćajući najam preko računa, često pre puta, poslovni putnici mogu da planiraju troškove unapred i da u isto vreme izbegnu potencijalna iznenađenja u vidu novih, skrivenih troškova koji mogu dodatno da opterete već unapred planirane izdatke za putovanja.


Apartman Klishe Zen

3. Veća sloboda

Za razliku od hotela u kojima postoji jasno naznačen kućni red, gde morate da vodite računa i o drugim gostima, njihovom miru i niste u prilici da praktikujete svoje lične dnevne rutine u potpunosti na način kako ste navikli, boravak u apartmanu vam daje više slobode tokom svakodnevnih aktivnosti, od prve jutarnje kafe i doručka do kasnih večernih sati i opuštanja pred spavanje.

4. Osećaj doma

Iako ništa ne može zameniti udobni topli osećaj koju pruža samo vaš dom, boravak u apartmanu svakako može da pomogne u tome dok ste na poslovnom putu. Svi City Break apartmani uređeni su sa idejom da se vi u njima osećate maksimalno opušteno i da uživate u njima kao u svom „domu daleko od doma“, a naše osoblje je tu da pomogne u tome.

5. Veći komfor

Kako se najčešće za isti novac može rezervisati soba od prosečnih 20ak kvadrata u hotelu i privatan apartman bar duplo veće površine, poslovni putnici će najčešće odabrati bolje pogodnosti za istu cenu. Uz mnogo veći komfor, privatnost i bez uznemiravanja hotelskog osoblja i buke, poslovni putnici će znatno brže završavati svoje obaveze, a samim tim imaće i više vremena za odmor. Takođe, po znatno povoljnijoj ceni kompanije mogu da iznajme i velike apartmane sa više spavaćih soba u koje mogu da smeste više svojih zaposlenih. Prednost ovog najma je i korišćenje zajedničkih prostorija poput dnevnih soba i trpezarije za zajednički rad, dok u kuhinja mogu da pripreme hranu po želji, ukoliko preferiraju da sami spremaju hranu, itd.


Apartman Fabrik

6. Blizina kancelarije

Zbog velikog izbora apartmana na različitim lokacijam, poslovni putnici mogu znatno lakše da pronađu smeštaj u neposrednoj blizini svog privremenog ofisa, poslovnog prostora ili lokacije na kojoj obavljaju svoje poslovne obaveze.

7. Organizovan transfer

City Break Apartments svim svojim gostima nudi uslugu transfera bilo da je u pitanju prevoz od i do aerodroma, poslovnog prostora ili neke druge destinacije. Ovakva vrsta mobilnosti omogućuje vam da svoje vreme i obaveze planirate mnogo preciznije i da ih poslove obavljate bez smetnje.

8. Idealna opcija za duži boravak

Veliki broj gostiju često na poslovnim putovanjima ostaje duže od nekoliko dana, a u tom slučaju se boravak u privatnom apartmanu pokazuje kao znatno bolja opcija iz nekoliko razloga. Na prvom mestu apartmanski smeštaj je povoljniji jer se za razliku od hotela za duži boravak ostvaruje niža cena najma; tokom boravka u apartmanu gost neće osećati kao da je na poslovnom putu, jer su svi City Break apartmani uređeni tako da vam pruže osećaj doma i udobnosti; opuštenija i privatnija atmosfera apartmana pomoći će vam da odvojenost od porodice i svog grada prevaziđete mnogo lakše, a samo putovanja će time proći brže i bez većih trzavica


Apartman Oaza

Provedite jedan dan u Beogradu i ostanite zauvek

Venčanje u Beogradu – kako da isplanirate svoj veliki dan do savršenstva

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.