Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Apartman u Beogradu Mondo

6 razloga za iznajmljivanje apartmana u centru grada…

Bilo da dolazite u Beograd turistički, poslom, radi odlaska na koncert ili čak zbog hirurške intervencije, lokacija vašeg smeštaja uvek je jedan od najvećih prioriteta. Neko će se odlučiti da nađe apartman u blizini lokacije, poslovnog prostora, klinike (a često je to dalje od centra grada), dok će drugi vagati šta li je bolje po njih… Za sve vas koji se dvoumite i imate dileme oko lokacije smeštaja, evo par razloga zašto su apartmani u centru grada bolji izbor.

1. Centar grada kao centar sveta

Možda to nije tako u nekim drugim gradovima, ali odsesti u centru Beograda, znači biti u epicentru svih dešavanja. Glavne gradske atrakcije (Kalemegdan, Trg Republike, Skadarlija), pešačka zona Knez Mihailova, galerije i brojni muzeji, koncertne dvorane, pozorišta…sve je mahom skoncentrisano baš tu. Šta god poželite biće vam na dohvat ruke ukoliko za lokaciju svog apartmana odaberete najstroži centar grada. A cene su, iako to mnogi ne očekuju, više nego privlačne za boravak u samom srcu Beograda…


Apartman Trg Republike 3

2. Obilasci grada bez muke i lutanja

Odsedajući u centru grada, rešili ste veliki problem – kako doći do tog centra ukoliko ste po prvi put u gradu! Bez korišćenja i kombinovanja gradskog prevoza, plaćanja taksija ili bespotrebnog lutanja gradskim ulicama u potrazi za pravim pravcem, jer centar grada je baš tu pred vama. Svoje obilaske moći ćete da isplanirate brzo i bez muke, i to sve šetajući, bez razmišljanja na kojoj stanici bi valjalo sići da biste došli do recimo Kalemegdana ili Trga Republike.

3. Šarenolika ponuda restorana i kafea na dohvat ruke

Bogata gastronomska ponuda beogradskih restorana u dobroj meri skoncentrisana je u najužem gradskom jezgru, a šetajući centralnim ulicama pred vama će se pružati čitava lepeza ukusa, od nacionalne kuhinje do meksičkih, kineskih, italijanskih ili francuskih specijaliteta uz neoizostavnu Skadarsku ulicu, aleju starih kafana i restorana koji nude specijalitete srpske nacionalne kuhinje.

4. Idealno za poslovne putnike sa gustim rasporedom

S obzirom da većina poslovnih putnika veći deo dana provodi na poslovnim sastancima i u kancelariji, zahvaljujući boravku u centru grada, i poslovnim putnicima će se pružiti prilika da ugrabe nešto slobodnog vremena za prijatnu kasno popodnevnu ili večernju šetnju. Nema lepše prilike za završetak zaposlenog i brzog poslovnog dana do uz laganu večeru sa čašom vina ili šoljom kafe u nekom od obližnjih restorana ili bašti.


Apartman Elegance

5. Šoping

Možda u Beogradu nećete imati baš najluđe šoping iskustvu, ali ćete svakako moći da uživate u raznovrsnog ponudi, od velikih tržnih centara i šoping štrafte Knez Mihailove do malih vintidž butika i dizajnerskih radnji u kojima svoje radove predstavljaju renomirani srpski dizajneri i neafirmisani kreativci… A što je najbolje od svega, sve to se nalazi u samom centru grada ili nadomak njega, tako da se vaše ruke pune kesa iz šopinga neće umoriti dok stignete do svog apartmana.

6. Blizina noćnog života

Beograd je nadaleko poznat po svom noćnom životi, a nemali je broj posetilaca koji u njega dolaze upravo iz ovog razloga. Iako su klubovi raštrkani širom grada, većina najpopularnijih, kao i klabing četvrti poput Savamale, savske obale ili Cetinjske ulice nalaze se u neposrednom okruženju centra grada. Ukoliko odsednete u nekom od City Break Apartmana, svi oni će vam biti nadohvat ruke, a povratak iz ludog noćnog provoda biće lak i jednostavan, bez potrebe za prevozom.

Venčanje u Beogradu – kako da isplanirate svoj veliki dan do savršenstva

Dnevna soba apartmana Klishe zen

TOP 5 apartmana u Beogradu za poslovne putnike

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.