Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

Patike u radnji

5 Umetnickih i Dizajnerskih radnji Koje Morate Da posetite

Mnoge interesantne prodavnice koje prodaju jedinstve umetničke predmete unikatnog dizajna su se pojavile u Beogradu poslednjih par godina. Izabrali smo nekoliko, koje mi volimo i koje Vam toplo preporučujemo.

Pa da počnemo sa “Supermarket” koncept radnjom, koji se nalazi u Uzun Mirkovoj ulici br.8. U sklopu radnje su restoran i prodavnica odeće koja je fokusirana na domaćim dizajnerima i oraničenom tiražu Adidas-a, Scotch-a I Soda-e. Takođe, na uglu, u  ulici Kralja Petra 45 nalazi se druga interesantna šoping oaza “Koncept 45”. Ova kul prodavnica prodaje gomilu zanimljivih majica, haljina, dukserica domaćih i stranih modnih dizajnera.

Takođe, interesantan centar mode je “Beogradski Dizajn District” koji se nalazi u blizini Terazija. Ovde možete naći širok spektar ručnih radova, od sapuna i melema do modernih haljina i seksi donjeg veša.

Mi Vam preporučujemo i “Bizzare Concept store”, koji okuplja grupu mladih dizajnera iz različitih sredina. Ova kreativna radnja sa veoma prijatnim enterijerom nudi nakit, print majice, torbe, kape, haljine i druge sjajne proizvode.

Na spratu “District Dizajna” možete posetiti i foto galeriju “Barselona”. Vlasnik je David Pujado, koji je fotografišući sebe stvorio malu, slatku galeriju, koja je fokusirana na savremenoj fotografiji. Ovde možete videti lepe izložbe fotografija, ali možete i kupiti neka Davidova dela, kao i dela drugih umetnika.

Mi volimo i novu galeriju “Portofino 1989”, koja se nalazi u ulici Kneza Danila 8, u opštini Palilula. Mala galerija „Portofino 1989“ je pravo blago jedinstvenih umetničkih i modernih dela, koja imaju tendenciu da zadovolje interese klijenata i posetilaca, bez obzira na to da li su savremeni umetnici, ili klasični ljubitelji dizajna. Galerija je otvorena pre par meseci, vlasnici su Aleksandra i njena ćerka Manja Zeremski. Galerija ima za cilj da predstavi i prodaje dela lokalnih umetnika iz različitih umetničkih oblasti.

Top 6 Avantura Koje Morate Da Dozivite u Beogradu Pre Nego Što Umrete

GluteNo – Prva Pekara Bez Glutena

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.