Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

5 Nacina Da U Potpunosti Uzivare Na Vasem Sledecem Putovanju U Beograd

Pronađite smeštaj

Prvi korak je da pronađete dobar smeštaj. Koji treba da bude na atraktivnoj lokaciji, ali i da bude u mirnom delu grada gde ćete se osećati relaksirano i bezbedno. Vaš smeštaj mora biti udoban i moderan. Za to se možete obratiti agenciji City Break Apartments i pitati ih da vam preporuče svoje najluksuznije apartmane sa đakuzi kadom i ostalim pogodnostima.

Posetite klubove ali nemojte da čekate u redovima

Verovatno ćete želeti da posetite najposećenija mesta u Beogradu. Najpopularniji klubovi imaju svoju politiku kada je u pitanju ulazak gostiju i nije lako ući tek tako i dobiti slobodan sto. Da biste izbegli čekanje u dugačkim redovima i druge probleme kao što je prevoz, preporučujemo vam da koristite Belgrade at night servis sa koji će vam pomoći da u potpunosti iskoristite noćni život Beograda.

Rezervišite sto u jednom od najfinijih restorana u gradu

Izbor restorana je velik. Nemojte gubiti vreme i priuštite sebi odlazak u resotran za koji nikada niko nije čuo. Najbolji restorani locirani su u rezidencijalnom delu Vračara (Franš, Dijagonala, Madera), u Zemunu (Salon 5, Šaran), u Skadarskoj boemskoj četvrti (Dva jelena, Tri šešira), u Savamali (Ambar, Frida, Toro, Comunalle). Izbegnite da budete odbijeni i pitajte svog gosta da rezerviše sto za vas i vaše prijatelje.

Opustite se u bazenu Square Nine hotela

Ukoliko se osećate umorno od prethodne noći, možete otići na neku fizičku aktivnost kao što je biciklizam ili trčanje na jezeru Ada i duž obale Dunava i Save, ili odigrati meč tenisa u teniskom centru Novaka Đokovića. Ukoliko imate osećaj da vam je potreban banjski tretman, preporučujemo vam Square Nine hotel.

Brzi Vodic Za Putovanje U Beograd Sa Porodicom

Top 5 Aplikacija Za Nezaboravan Boravak u Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.