Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

5 Lokalnih Barova Koje Vredi posetiti

Verovatno ste čuli za bogatu kulturu kada je reč o piću i kafi u Beogradu. Ovaj grad nudi mainstream barove i kafeterije na lokacijama kao što su Obelićev venac, Strahinjića Bana, Savamala, Bulevar i slično. Naravno, možete da posetite neke od njih i osetite se kao prosečni građanin Beograda, kao i neke od naših omiljenih mesta i budete sigurni da ste doživeli Beograd na pravi način.

Supermarket Deli je mala koncept prodavnica i restoran koji se nalazi na Topličinom vencu 19-20. Sama lokacija je veoma interesantna, popularno mesto za okupljanje Park Palas, koji daje pravi duh centra Beograda, nalazi se preko puta. Supermarket Deli nudi širok izbor vina i koktela, kao i veliki izbor kulinarskih specijaliteta. Budući da je to koncept prodavnica, tu možete kupiti mnoštvo raznih proizvoda, kao što su: domaće kobasice, Italijanska mortadela, mađarska salama, francuska pašteta, španska šunka, sušeno meso, sveža riba i meso, organsko voće i povrće, začini, sirevi vrhunskog kvaliteta, domaća riblja čorba, senf, vino, odlična kafa, suvi kolači, belgijski kolači, čuvene pite i stotine različitih proizvoda …

Bar Bašta se nalazi u kvartu Savamala, Male Stepenice 1a, pored zgrade u kojoj se nalazi popularni gej klub Apartman, ispod Brankovog mosta. Ovo mesto ima jedinstvenu vibraciju sa pogledom na Brankov most i reku Sava. Pruža opuštajuće iskustvo sa pažljivo odabranom selekcijom vina i koktela, u kombinaciji sa zvucima džeza i živih nastupa.

Popularni restoran Gnezdo Organic nalazi se odmah iza ugla u istoj zgradi.

Smokvica je još jedno popularno mesto Beograda. Nalazi se u staroj zgradi u srcu grada, na Dorćolu. Smokvica se sastoji od restorana u zatvorenom prostoru i veoma male, ali šarmantne bašte smeštene između dve stare zgrade. U ponudi ima vino, hranu, koktele i razne kolače. Enterijert restorana obuhvata nekoliko različitih stilova koji su kreirani kao jedan kompletan koncept.

Adresa: Kralja Petra 73, 11000 Beograd

CRVENI RAK (Red Crab) je malo, ali udobno mesto, puno lokalaca, nudi dobar izbor piva i povremeno živu muziku. Postoji nekoliko sličnih mesta u Beogradu, ali CRVENI RAK je definitivno jedinstven. Kako bi lokalci rekli „ima dušu“ i predstavlja drugu kuću za specifične lokalne ekipe! Takođe privlači ljude iz celog grada. Muzika je uglavnom mainstream rok i bluz, ponekad džez. Živi nastupi tokom vikenda. Crveni zidovi ispunjeni starim crno-belim fotografijama i prostor pun starog nameštaja i raznih predmeta i suvenira podseća na neke evropske pabove. Postoji samo šest ili sedam stolova, plus bar naravno, i tokom večeri može biti veoma teško da se nađe slobodno mesto, pa rezervisanje stola tokom vikenda može da bude rešenje za ovaj problem. CRVENI RAK je ušuškan u malim zemunskim ulicama, ali se nalazi u centru Zemuna, na oko 50 metara od keja, i u neposrednoj blizini čuvene zemunske pijace.
Adresa: Beogradska 14, Zemun

TOP 5 Novih Restorana i Barova

Najbolji Blog o Beogradu

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.