Dobro došli

City Break Apartments BLOG

Najnovije Vesti i Desavanja u Beogradu

  • apartman-u-beogradu-Luna-Lux-001
  • apartman-u-beogradu-Luna-Lux-004
  • apartman-u-beogradu-Luna-Lux-005
  • apartman-u-beogradu-Luna-Lux-006
  • apartman-u-beogradu-Luna-Lux-007

5 Beneficija kratkoročnog najma apartmana u Beogradu

Kratkoročno iznajmljivanje nameštenog apartmana, kada vam je potreban privremeni smeštaj, u većini slučajeva predstavlja najbolje rešenje. Ako planirate odmor ili poslovni put, onda je kratkoročni najam apartmana i ekonomski najisplativije rešenje. Osim činjenice da vam je na raspolaganju kompletno namešten stan, sa onoliko soba koliko vam je potrebno u datom trenutku (izbor je prilično širok, pa obuhvata stanove počevši od garsonjera/studija, do apartmana sa više spavaćih soba).

Jeftini apartmani

Ako vam je budžet nizak, najbolje rešenje je upravo iznajmljivanje apartmana jer će vam uštedeti gomilu novca u poređenju sa cenom hotelskog smeštaja. Vlasnici apartmana imaju niže cene, što će u konačnom zbiru sačuvati popriličnu količinu novca u džepu. Uporedite i uverite se sami – apartmani su definitivno isplativija solucija od bilo čega drugog.

Privatnost

Apartman = kuća. Ako odaberete apartmanski smeštaj, definitivno ćete uživati sve beneficije privatnosti na najvišem nivou. Imte punu kontrolu nad svim ključevima apartmana, pa vas osoblje zaduženo za higijenu i pospremanje neće i ne može uznemiravati u trenucima kada želite da odspavate ili da vas niko ne “maltretira”. Osim toga, ne postoji prijavnica na kojoj morate da ostavljate ključ kada izlazite niti da čekate na recepcionera kada želite da se vratite u svoj smeštaj.

Više mesta

Apartmani nude daleko veću površinu od soba u hotelima. Istina, postoje I takvi hoteli u kojia možete da iznajmite prave predsedničke apartmane, ali to će vas na kraju koštati kao da ste – bezmalo – kupili nekretninu negde u istom gradu. S apartmanima nije takav slučaj, jer ssu namenjeni za boravak veće grupe ljudi odnosno porodica. Samim tim, cena po osobi je neuporedivo manja nego u hotelskom smeštaju.

Osećaji

Većina hotela nudi male životne površine, koje vrlo verovatno neće da ispune sve potrebe gosta, a ako unajmite veću jedinicu, onda morate da potrošite više novca. Nesrazmerno više. Tako je najam apartmana najbolje rešenje. Apartmani vam štede novac na mnogo drugih načina: na primer, da bi ste se relaksirali, nije neophodno da odlazite u noćne klubove koji će vam izvući popriličnu sumu novca. Zabavu možete da priredite i u svom apartmanu.

Okruženje

Osećaj pripadnosti neće se previše izmeniti kada boravite u apartmanu. Domaćinski osećaj igra veliku ulogu u kvalitetu boravak ali i u njegovoj dužini. Čak i kada ste daleko od rodne grude, kuhinja i gastronomski specijaliteti ne moraju nužno da se menjaju. Šta više, lokalno stanovništvo i “komšije” možete da počastite specijalitetima svoga kraja. Dakle, najam apartmana uvek ima prednosti u odnosu na hotelski smeštaj.

Pročitajte: Pet saveta za iznajmljivanje apartmana

Apartman Urban Zen - City Break Apartments

Apartmani – odlična prilika za poslovne ljude

Apartman u Beogradu Urban Zen

Luksuzni Apartmani u Beogradu: Vaš dom daleko od kuće

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo korisnicima. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Vise o kolačićima.